Connect with us

stoplekto

Έκοψε την πίτα ο Πυρρίχιος..(φωτο)

Published

on

Σε κλειστό οικογενειακό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε ,χθες το απόγευμα 1/2 και ώρα 19:00μ.μ.,η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Πυρρίχιο. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ομάδας κ.Γιώργος Μακρόπουλος,ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Μακρόπουλος,ο προπονητής κ. Θεολόγος Ρενιέρης,ο υπεύθυνος οργάνωσης και ανάπτυξης του Πυρρίχιου κ. Χρήστος Αποστολόπουλος καθώς και ο Γενικός αρχηγός κ. Θεόδωρος Σοφιανίδης που πέρα από τις τόσες υπηρεσίες που έχει προσφέρει στην ομάδα,ανέλαβε και τον ρόλο του ψήστη.

Το παρόν έδωσε βέβαια ολόκληρο το ανδρικό τμήμα με μοναδικό απόντα τον Παπαδόπουλο Θέμη.Και αφού όλοι χόρτασαν από τις πανσέτες και το τσίπουρο,ήρθε η ώρα για την κοπή της πίτας. Ο τυχερός ήταν ο αριστερός οπισθοφύλακας Ριτβάν Μερκάι,αφού το φλουρί έπεσε στο δικό του κομμάτι με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μακρόπουλο να τηρεί την υπόσχεσή του και να του παραδίδει το ”δώρο” του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι,ο Πυρρίχιος δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα του μαχητικού Ευκλείδη,με τον προπονητή κ.Θεολόγο Ρενιέρη να τονίζει συνεχώς στους παίχτες πως τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμη και πως για να χτίσεις μια ομάδα χρειάζονται χρόνια ενώ για να την διαλύσεις μόνο μια μέρα.

Επιμέλεια: Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply