Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Έκοψε την πίτα της η ΑΕ Μενιδίου

Published

on

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΑΕ Μενιδίου.

Το δελτίο Τύπου…

Σε οικογενειακό κλίμα η ομάδα μας, Αθλητική Ένωση Μενιδίου, με κατάμεστη την αίθουσα του Δημαρχείου Αχαρνών «Μάριος Δημήτριος Σουλούκος» έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το 2023.

Παρόντες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, εκτός από τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση ήταν ο Δήμαρχος Αχαρνών κος Σπύρος Βρεττός, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της περιοχής μας καθώς και Βουλευτές και υποψήφιοι Βουλευτές Παρατάξεων. Τέλος, είχαμε την τιμή να παρεβρεθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, κος Γιαρένης Δημήτριος και ο ιατρός της ΕΠΣΑΝΑ, κος Αλεξίου Δημήτριος.

Η εκδήλωση συνδυάστηκε με την βράβευση τριών ποδοσφαιριστών μας για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Στην συνέχεια, έγινε απονομή τιμητικών πλακετών στους χορηγούς του σωματείου μας για την πολύτιμη και χρόνια προσφορά τους και στους παλαιότερους παράγοντες της Α.Ε.Μ που έως τώρα στηρίζουν την ομάδα. Επιπλέον, οι γονείς των ποδοσφαιριστών μας, ως ένα ελάχιστο δείγμα της εκτίμησης τους για την προσφορά και για την αγάπη που δείχνει καθημερινά στα παιδιά και το σωματείο, τίμησαν με μια τιμητική πλακέτα τον προπονητή της ομάδας κ. Σαββίδη Παναγιώτη.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αχαρνών για την παραχώρηση της αίθουσας στο Δημαρχείο μας και για την άψογη φιλοξενία τους. Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ζητάμε ειλικρινά συγνώμη για τυχόν παραλήψεις που μπορεί να έγιναν.

Καλή χρονιά!