Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έκοψε την πίτα της η ΑΕ Μεταμόρφωσης

Published

on

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕ Μεταμόρφωσης…

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της πόλης μας,μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Μ.

Παρότι έκανε την «εμφάνιση» της η βροχή καθ´ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης,πλήθος κόσμου,γονείς και ποδοσφαιριστές του Συλλόγου,εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου,εκπρόσωποι τοπικών οργανώσεων,εκπρόσωποι της ΕΠΣΑ,τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Συγκεκριμένα το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος της πόλης μας κ.Στράτος Σαραούδας,η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ.Δήμητρα Σκοπελίτη,ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Γιάννης Μπάλτας,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Κορκολής Βασίλης,κ.Γιώργος Στρογγυλούδης,κ.Φώτης Παπαδόπουλος,κ.Κορδολαίμης Βαγγέλης,κα.Νικολέττα Πατέλη,κ.Κώστας Κολοβός,ο γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Μετ/σης κ.Σπύρος Καζαμίας,ο πρώην Αντιδήμαρχος Κ.Ευάγγελος Χειμώνας και ο πρώην Πρόεδρος της Α.Ε.Μ κ.Χρήστος Λέφας.

 

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία του εν ενέργεια διεθνή τερματοφύλακα της ΠΑΕ Ατρόμητος Παναγιώτη Τσιντώντα.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Α.Ε.Κ βραβεύτηκε από τον Σύλλογο μας ενώ προσέφερε την χαρά να φωτογραφηθεί,να συνομιλήσει και να μοιράσει αυτόγραφα στους μικρές μας ποδοσφαιριστές.

 

Ο Προεδρος του Συλλόγου βράβευσε τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΑ κ.Άγγελο Νικόπουλο για την πολυετή πολύτιμη προσφορά του στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

Τιμητική πλακέτα αποδόθηκε και στον δημοσιογράφο κ.Κυριάκο Παντζαρίδη για όλα όσα προσφέρει καθημερινά μέσω του site Soccerlive.gr στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης,οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλουσιοπάροχο μπουφέ,προσφορά εκ των επίσημων χορηγών της Α.Ε.Μ Nikolopoulou Foods !

 

Σύσσωμο το Δ.Σ της Α.Ε.Μεταμόρφωσης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση,όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση μιας τόσο όμορφης εκδήλωσης που αντικατοπτρίζει το μέγεθος της ιστορικότερης,μεγαλύτερης και πιο επιτυχημένης ομάδας της πόλης μας!

 

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΜΟΝΟ ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ