Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Έκοψε την πίτα της η Τριγλία Ραφήνας

Published

on

Την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, υπό τις ευλογίες του πατρός Αποστόλου Βούλγαρη έκοψε τη πίτα του για τη νέα χρονιά. Η ημέρα αυτή συνέπεσε και με την επέτειο ίδρυσης του συλλόγου πριν 88 χρόνια και συγκεκριμένα στις 18/02/1931.

Παρόντες εκτός από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Χαχολάκη , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον προπονητή Στάθη Ασλάνογλου και τους προπονητές των τμημάτων υποδομών, τους παίκτες της ανδρικής ομάδας , αλλά και τους παίκτες όλων των τμημάτων υποδομών , τους γονείς και φίλους των ποδοσφαιριστών , παρόντες επίσης ήταν ο Δήμαρχος – και υποψήφιος Δήμαρχος – Ραφήνας-Πικερμίου Ε. Μπουρνούς , ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης, οι τ. Δήμαρχοι και εκ νέου υποψήφιοι Δήμαρχοι Βασίλης Πιστικίδης και Γιώργος Χριστόπουλος , ο υπ. Δήμαρχος Δαμιανός Φαφούτης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης, ο τ. Αντιδήμαρχος Σπύρος Κάρλος, ο πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας Χρήστος Παπακωνσταντίνου , ο π. πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας Μπάμπης Μπίλιος, ο π. πρόεδρος του Α.Ο. Τριγλίας Ευάγγελος Σολδάτος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Δημήτρης Κατσουλάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπύρος Μαυρολέων, ο πρόεδρος του Συλλόγου “Μελτέμι” Γ. Παπαδόπουλος με το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Ιφιγένεια -Άννα Βαρδοπούλου και ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του υπ. Δημάρχου Δαμιανού Φαφούτη (Ν. Ψαρρός, Τ. Ζαφειράκης, Λ. Γανιάρης)

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν : Ο Δήμαρχος Ρ-Π κ. Ε. Μπουρνούς, οι τ. Δήμαρχοι κ. Βασίλης Πιστικίδης και κ. Γιώργος Χριστόπουλος, ο υπ. Δήμαρχος κ. Δαμιανός Φαφούτης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Δημήτρης Γιαρένης.

Στην αποψινή γιορτή και για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα τιμήθηκαν από την ΕΠΣΑΝΑ και τη Διοίκηση της Ομάδας οι ποδοσφαιριστές :

•Δελακοβίας Γεώργιος – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
•Βαζάκας Σπυρίδων – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
•Πλιάτσικας Βασίλειος – Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
•Τσούκας Ιωάννης – Εθνικός Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
•Γεωργιόπουλος Δημήτριος Κυριάκος – ΣΥΔ Πολεμικής Αεροπορίας
•Βρετζάκης Νικόλαος – ΤΕΙ Χαλκίδας

Επίσης στην αποψινή βραδιά η Διοίκηση της ομάδας τίμησε τα στελέχη της Εθελοντικής Ομάδας Προστασίας του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου (ΕΘΟΡΠ) για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα για όσα προσέφεραν την 23η Ιουλίου 2018.

Τυχεροί της βραδιάς στη κοπή της πίτας ήταν οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας Βασίλης Αρβανιτίδης και Βαγγέλης Ζαφειρόπουλος.

Πηγή : www.rpn.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply