Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έκοψε την πίτα του ο ΑΟ Ιλίου

Published

on

Σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση ο ΑΟ Ιλίου και η Σχολή Ολυμπιακού στο Ίλιον έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αθλητικού κέντρου Ραδιοφωνίας, παρουσία πολλών επισήμων και φίλων της ομάδας, καθώς και πολλών παιδιών της Ακαδημίας του συλλόγου.

Η διοίκηση του συλλόγου τίμησε τον μέχρι πρότινος προπονητή και Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών του συλλόγου Γιώργο Τζώτζη για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στην ομάδα, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνο Ζορμπά και Αλέξανδρο Ντέμο για το ήθος και την συνέπεια τους, καθώς και τον δημοσιογράφο της ιστοσελίδας μας Θανάση Ζαχάκη για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στην ομάδα του ΑΟ Ιλίου.

Από τον Δήμο Ιλίου το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος του συλλόγου Ηλείων Γιάννης Χαραλαμπόπουλος,οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Άρης Τσιμόγιαννης, Περιβάλλοντος Πρασίνου Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Κουμαραδιός, Οικονομικών Νίκη Βομπιράκη, ο εντεταλμένος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Παιδικών σταθμών Δημήτρης Γαλούνης, ο εντεταλμένος της ομάδας καθαριότητας ΗΡΑΚΛΉΣ Γιάννης Βέργος, και ο Δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Από τον πολιτικό χώρο παρόντες ήταν η Υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα, ο Βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος, ο σύμβουλος του Υπουργού Υγείας και υποψήφιος με την ΝΔ Μπάμπης Καραθάνος, ο πρόεδρος της Ένωσης Εφοριακών και υποψήφιος με την ΝΔ Μπάμπης Καούκης, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, η βουλευτής και υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Άγγελος Νικόπουλος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Βασίλης Πλεξίδας, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας Γιάννης Δρακόπουλος, και ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων Σωτήρης Νικητάκης.

Το παρών έδωσαν επίσης οι καλοί φίλοι του συλλόγου Άρης Δημοθεόδωρος ο οποίος έκανε και την χορηγία των χυμών, και Τάσος Λάχας.

Η διοίκηση του ΑΟ Ιλίου και ο πρόεδρος Μπάμπης Λερούτσος θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον σύλλογο, και να ευχηθούν σε όλους καλή χρονιά με υγεία.