Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έκοψε την πίτα του ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Published

on

Σε ευχάριστο κλίμα και με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου στην αίθουσα των πολλαπλών εκδηλώσεων τη Κυριακή το πρωϊ.

Ο πρόεδρος και τα  μέλη της Διοίκησης μετέφεραν τις θερμές ευχές τους για μια υγιή και δημιουργική νέα χρονιά σε όλους τους αθλητές και γονείς και  ενημερώθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι  για τις δύσκολες συνθήκες που  έχουν δημιουργηθεί τόσο στην ομάδα μας όσο και στις άλλες της περιοχής ,  στα πλαίσια της ανακατασκευής  των  γηπέδων.
Το παρόν έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ , η τεχνική αλλά και διοικητική ηγεσία, αποδεικνύοντας και στην πράξη πως ο Θρίαμβος είναι μια μεγάλη οικογένεια.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον πατέρα Γεώργιο , η οποία ολοκληρώθηκε με την κλήρωση των τμημάτων ποδοσφαίρου για τα τυχερά φλουριά

Το παρών έδωσαν

Ο  Δήμαρχος κος Μ.Σελέκος, , ο Βουλευτής της Ένωσης  Κεντρώων  Π. Ευαγγελίου , ο  Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Ν. Καραγιάννης , ο πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης κος Λεωνίδας Βουλγαρίδης,  ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής Υπηρεσίας κος Δαουαχερ.

Οι  επικεφαλής των παρατάξεων :

Ανδρέας Μποζίκας, Ευάγγελος Ντηνιακός , Κωνσταντίνος Φουρλής και ο Θεόδωρος Σπηλιώπουλος.

Κοντά μας ήταν ο κος Παπαμανώλης εκπρόσωπος της ΕΠΣΑ, ο κος Μ. Αντωνίου Πρόεδρος των Βετεράνων του  Συλλόγου μας «Θρίαμβου Χαϊδαρίου»  και Γ. Γραμματέας της Ε.Π.Π.Α καθώς επίσης και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών κα Μ.Τουτουντζή.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τη γιορτή  και αντάλλαξαν με χαμόγελα εγκάρδιες ευχές για τη νέα χρονιά.

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στους χορηγούς μας ,Ζαχαροπλαστείο «LUX» , «Περιγύρου» (Σοβλατζίδικο) , «Το κάτι άλλο», Την εταιρία «Λυμπουσάκης », Καφέ «Γραμματόσημο», K.C.M (Γυμναστήριο), Καλώς τους (Σουβλακερι) Entrée (Καφε-Σαντουιτς) Δια Χειρος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply