Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έκοψε την πίτα του ο ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του πραγματοποίησε ο ΠΑΟ Ρουφ.

Η ενημέρωση του συλλόγου…

🔴⚪Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ!

Η εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου μας έλανε χώρα νωρίτερα σήμερα (12/03), στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Τα μέλη του ΔΣ, το ανδρικό τμήμα, παιδια και γονείς των ακαδημιών, προπονητές, παλαίμαχοι και πολλοί απλοί φίλοι της ομάδας έδωσαν δυναμικό παρόν στο γήπεδο μας.

Εκτός αυτών, με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πίτας, ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ με αίσθημα τιμής και περηφάνειας βράβευσε τον Στέργιο Στεργίου.

Το καλωσόρισμα και τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η εξαιρετική Βίκυ Νικολάκου.

Πρώτος ομιλητής υπήρξε βεβαίως ο Πρόεδρος του ΠΑΟ ΡΟΥΦ Θοδωρής Κουνάδης, που μοίρασε ευχές για το 2024, ευχαριστώντας παράλληλα άπαντες για την παρουσία τους.

Έπειτα, πήραν το λόγο κατά σειρά ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Ιωάννης Δρακόπουλος, ο Διευθυντής των τμημάτων υποδομής Αντώνης Κουσουρίδης και ο Υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ και μέλος του ΔΣ Στέλιος Σαρηδημητρίου.

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο γνωστός και καταξιωμένος συγγραφέας και δημοσιογράφος Ελευθέριος Σκιαδάς, μεταξύ άλλων πρώην πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Αντιδήμαρχος Αθηναίων, επί δεκαετίες Δημοτικός Σύμβουλος και πάνω απ’ όλα φίλος και υποστηρικτής του σωματείου μας.

Τέλος, μίλησε και ευχήθηκε ο ειδικός γραμματέας της ΕΠΣ Αθηνών Ιωάννης Ρούσσος.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών και των χαιρετισμών, έφτασε η στιγμή για τη βράβευση του κ. Στεργίου για την πολύτιμη προσφορά του στον Σύλλογο.

Ο Στέργιος Στεργίου είναι η ζωντανή ιστορία του ΠΑΟ ΡΟΥΦ. Υπηρετεί και προσφέρει στην ομάδα μας από διάφορα πόστα απο τη δεκαετία του 1950. Ένα παιδί γεννημένο στη γειτονιά μας, ζει την ομάδα από τις πρώτες στιγμές της ύπραξης της πριν από 76 χρόνια, τίμησε τη φανέλα της Αούστρια, έφυγε για τον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά γύρισε στο Ρουφ και με την υπόλοιπη παρέα των 60s και των 70s το σήκωσε ψηλά. Συνέχισε ως παίκτης – προπονητής και μετά ξανά ως προπονητής πολλές φορές.

Στο πρόσωπο του κυρίου Στέργιου βλέπουμε όλες τις γενιές του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, είναι ένα ιερό σύμβολο του σωματείου μας και η τιμητική πλακέτα που του απέδωσε σήμερα ο αρχηγός της ομάδας Μάκης Κουνάδης είναι το ελάχιστο που του αξίζει.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η όμορφη αυτή εκδήλωση, έλαβε χώρα η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο κ. Κουνάδη και τους Αντιπροέδρους κ.κ. Κωτσόπουλο και Δρακόπουλο και μοιράστηκαν τα δώρα στους τυχερούς που βρήκαν τσ φλουριά στα κομμάτια τους.

Και του χρόνου – ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΟΥΣΤΡΙΑ!🔴⚪