Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έκοψε την πίτα του ο ΠΟΨ

Published

on

Με κάθε επισημότητα και παρουσία πλήθους κόσμου ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ψυχικού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το πρωί της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Ν. Ψυχικού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης, οι Αντιδήμαρχοι κα Πετρίτση-Μουράντ Κατερίνα και ο κ. Βύρωνας Σαμαρόπουλος οι Δημοτικοί σύμβουλοι Νατάσα Αγγελάκη, Σόφη Ζαφρακοπούλου, Γεράσιμος Μαζαράκης, Ελση Δημουλά, Αλκης Γάτος, η Πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ν. Ψυχικού Νένα Πασσά, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Άγγελος Νικόπουλος, μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΑ ο Ξενοφών Ρούσσης, ο Νίκος Καρβελέας και ο Δημήτρης Χηνόπουλος. Ο Σταύρος Αθανασιάδης τέως Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ, ο Αντώνης Αντωνιάδης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος ο Αντώνης Μανούσος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκου, ο Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ποσειδώνα Μανώλης Κασιμάτης, ο Ιωάννης Γιασαφάκης Μέλος του Απόλλωνα Χαλανδρίου, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ψυχικού κ Κοκορότσος και αρκετοί εκπρόσωποι των αθλητικών και Πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι παίκτες και προπονητές των ακαδημιών ποδοσφαίρου Γεώργιος Παπαδόπουλος, Βασίλης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Βερρόπουλος, οι κολυμβητές και η προπονήτρια του κολυμβητικού τμήματος Κατερίνα Λαμπροπούλου, οι κυρίες του τμήματος γυμναστικής ενηλίκων μαζί με την προπονήτρια Βίκη Γκιόκα και τέλος οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του συλλόγου Αθανάσιος Χανακούλας, έκανε ένα μικρό απολογισμό της δράσης του συλλόγου και τόνισε ιδιαίτερα την μεγάλη συμμετοχή στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και κολύμβησης που φτάνουν πλέον σε αριθμό κοντά στα 220!! παιδιά. Ένδειξη ελπίδας για την ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού και τον σωστό προσανατολισμό των παιδιών μέσα από την σοβαρή και επιμελημένη δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ευχαρίστησε τους γονείς των μικρών αθλητών που -έτσι κι αλλιώς- συμπαραστέκονται, καμαρώνουν και χειροκροτούν τα παιδιά τους σε κάθε τους δραστηριότητα.

Την περίοδο των εορτών η ακαδημία ποδοσφαίρου συμμετείχε σε διάφορα τουρνουά με ομάδες από τα τμηματά της «Αστεράκια-Προτζούνιορ-Παμπαίδες και Παίδες». Στο τουρνουά που διοργάνωσε η ΕΠΣΑ η ομάδα των Παμπαίδων & η ομάδα των Προτζούνιορ κατέλαβαν την 3η θέση, αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος κ. Ξυριδάκης απένειμε το κύπελλο στον προπονητή της ομάδας Παμπαίδων Βασίλη Παπαδόπουλο και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Νικόπουλος απένειμε το κύπελλο στον προπονητή της ομάδας των Προτζούνιορ Δημήτρη Βερρόπουλο. Τα μετάλλια στους μικρούς φερέλπιδες ποδοσφαιριστές απένειμαν οι κ.κ. Ανωνιάδης, Μανούσος, Γιασαφάκης και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας. Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο του συλλόγου και τον Δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού μοιράζοντας στους αθλητές μας κομμάτια από την πίτα και δώρα για τους τυχερούς που βρήκαν τα φλουριά.