Connect with us

4ος Όμιλος

Έκοψε την πίτα του το Ηράκλειο

Published

on

Η καθιερωμένη εκδήλωση των τμημάτων υποδομης Α.Ε. Ηρακλείου για το καλωσόρισμα έτος 2016 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου μας με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Την εκδήλωση τίμησαν, εκτός από τους αθλητές και τους γονείς τους, εκ μέρους της ΕΠΣ Αθηνών ο κος Πατρικάκης Εμμανουήλ, εκπρόσωποι συλλόγων και εκπρόσωποι των φιλάθλων μας “Blue Terror”.
Εκ μέρους της διοίκησης χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της ομάδας κος Αμαριωτάκης Κων/νος αλλά και ο τεχνικός διευθυντής κος Μακρής Γεώργιος.
Βραβεύτηκαν οι Αθλητές της ομάδας μας Βάσσος Κων/νος και Στεφανόπουλος Βίκτωρας για την εισαγωγή του σε ΑΕΙ, αλλά και οι Αθλητές της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 που οδήγησαν την ομάδα στην Γ Εθνική.
Ακολούθησε γεύμα της Αντρικής ομάδας σε εστιατόριο της περιοχής,όπου τυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν ο Νταβαρίνος Άρης. Ευχάριστο γεγονός της βραδιάς μέσα σε κλίμα χαράς και ενότητας γιορτάσαμε και τα γενέθλια του Καλιαμπάκα Αστέριου/
Ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας καθώς επίσης και τους χορηγούς της βραδιάς αυτής, τα super market “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” και “ΟΚ”, την κάβα ποτών “Αναστασία Σοφία” & το κατάστημα χαρτικών Μαρετσης Γεώργιος και ιδιαίτερα το κρητικό μεζεδοπωλείο “χοχλιός” (Ιφιγενείας 40).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply