Connect with us

6ος Όμιλος

Έκοψε την πίτα του το Κερατσίνι

Published

on

ην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικής Πίτας της πραγματοποιήσε η οικογένεια του ΑΠΟ Κερατσίνι στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” στην Αμφιάλη .

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κερατσινίου -Δραπετσώνας κος Δημήτρης Βρεττάκος, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα Σταυρούλα Συράκου, ο κος Στράτος Δασκαλάκης, Αντiδήμαρχος τμήματος Μικροέργων και Συντήρησης, ο κος Μιλτιάδης Θεόδοτος  Αντιδήμαρχος Τμήματος Σχεδιασμού, Εποπτείας & Μελετών Καθαριότητας .ο κος Δημήτρης Θωμαίδης ,Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού,ο fitness coach της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου κος Γρηγόρης Μπιζάς, ο πρώην Πρόεδρος του ΑΠΟ Κερατσίνι ,κος Αντώνης Τσάτσος και ιδιοκτήτης των Φούρνων Ηπειρος και ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΣΠ κος Παναγιώτης Νταλάκος.

 

Με οικοδεσπότες την Ακαδημία,παρουσιαστή της εκδήλωσης τον Διευθυντή Επικοινωνίας του Συλλόγου ,Νίκο Αβραμίδη και σύνθημα της εκδήλωσης “Το μέλλον συναντά το παρόν και το παρελθόν”, η εκδήλωση ξεκίνησε μετά την αναφορά των εκλεκτών καλεσμένων , και των χορηγών με την ομιλία του Προέδρου της ομάδας μας κου Αντώνη Αραβαντινού.

“Χρόνια πολλά σε όλους. Εύχομαι προσωπική και οικογενειακή υγεία σε όλους και επιτυχίες στο Κερατσίνι .Είμαστε κοντά σε μία τρίτη επιτυχία, που δεν είναι αλλη απο την παραμονή στην Γ Εθνική γιατί αυτός ήταν ο στόχος και βάσει των στόχων μας πρέπει να αξιώνουμε πράγμα. Πιστεύω ότι το Κερατσίνι θα σωθεί και θελω να ευχαριστήσω για αυτό τους επικεφαλεις της ομάδας, το προπονητικό τιμ ,τον προπονητή μας Βασίλη Σπάθα ,τους ποδοσφαιριστές ένα -ενα και αυτούς που αποχώρησαν τον Ιανουάριο, αυτούς που συνεχισαν και αυτούς που ήρθαν. Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον “Παππού” της ομάδας μας τον Στέλιο μας(Στέλιος Μπαγδάτογλου) και στον Τάσο Κυπριώτη. Αυτή είναι μία εσωτερική διαδικασία ευχαριστιών

Ενα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ευχαριστώ και χαίρομαι που θα το πω μπροστά του είναι στον Δήμαρχο Κερατσινίου. Οπως έχω πει σε άλλες διαδικασίες κράτησε το λόγο του κάτι που δεν συνηθίζουν οι πολιτικοί η της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οτι υποσχέθηκε για το γήπεδο το έκανε και όπως ξέρετε ομάδα χωρίς γήπεδο είναι άντρεας που έχει πάει σωγαμπρος. Το Κερατσίνι έχει την έδρα του και την καλύτερη έδρα μετά το Καραισκάκη. Χρωστάμε στο Δήμαρχο ότι έφτιαξε το γήπεδο και συντηρείται , χρωστάμε στην Αντιδήμαρχο κα Συράκου, τον κο Θωμαίδη καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου που ασχολήθηκε με το γήπεδο.

Ιδιαίτερο ευχαριστώ σε αυτούς που διαχειρίζονται το μέλλον της Ακαδημίας. Στον κο Μποζινάκη ,τον Αντώνη τον Γκίλα και ΄σε όλους που καθημερινά δουλεύουν σκληρά για την Ακαδημία.

Ολοκληρώνω με μία υπόσχεση που έχω κάνει από τότε που ανέλαβα την ομάδα. Οσον με αφορά σαν Πρόεδρος θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου σύννομα για να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας .Οτι και αν έχω κάνει στο Κερατσίνι φαίνεται θολό η υπολείπεται από αυτά που έδωσε ο Αντώνης Τσάτσος. Για τί περα απο την οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση η μεγαλύτερη κατάθεση που μπορείς να κάνεις σε μία συλλογικότητα είναι της ψυχής. Εδωσε την ψυχή του, στεναχωρέθηκε απο μόνος του ή τον στεναχωρήσαμε και εμείς λίγο. Ομως αυτά ξεπεράστηκαν και ο Αντώνης είναι πλέον μαζί μας βοηθώντας με την χορηγία και σε κάποιες μεταγραφές.”

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κος Βρεττάκος. “ Μου δωσατε μία καλή πάσα. Μιλήσατε για παρόν-παρελθόν και μέλλον. Το παρελθόν μου θύμισε ο Μηνάς Χατζηαντωνίου. Που όντας πιο μεγάλος δεν μας άφηνε να προσεγγίζουμε το γήπεδο.Ηταν χώμα-πέτρα. Κάποιες φορές στο παρελθόν οι Δημοτικές Αρχές με τη βοήθεια των ανθρωπών της πόλης έφτιαξαν δημοτικές υποδομές. Δεν το φτιάξαμε εμείς. Οι Δημοτικές αρχές και οι αγώνες των ανθρώπων.. Αρα βρήκαμε αθλητικές υποδομές και είμαστε απο τους Δήμους που σε όλο τον Πειραιά πάμε σχετικά καλά από αθλητικές υποδομές.

 

Το παρόν και εδώ πρέπει να πούμε ότι για 15 χρόνια αυτές οι υποδομές αφέθηκαν και είναι μία Δημοτική αρχή που κάνουμε προσπάθεια να αναμετρηθούμε με τα 15 χρόνια καθυστέρησης και να φτιάξουμε αθλητικές υποδομές που να ταιριάζουν στους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό στην Πόλη. Το “Σαλπέας” δεν είναι το στολίδι μας αλλά πρέπει να γίνει .Είναι ένα όμορφο γήπεδο που όμως χρειάζεται να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα για να είναι ένα γήπεδο που θα αρμόζει στην αθλητική ιστορία αυτής της πόλης και αυτό είναι το μέλλον. Το μέλλον δεν είναι ούτε αυτά που είπα εγώ ,ούτε εμείς. Είναι οι πιτσιρικάδες που βλέπω και επιτρέψτε μου να πω ότι είμαι αρκετά σίγουρος πια ότι σε χέρια ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό στα σοβαρά και που θεωρούν ότι ο αθλητισμός,μάλιστα άκουσα τον Πρόεδρο δεν είναι μόνο να βάζω στόχους υψηλούς, είναι και να δημιουργούν ανθρώπους που μπορούν να το στηρίξουν. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον, είναι παιδιά που κάποιος πρέπει να τους μάθει πως το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στο γήπεδο ,αλλά και έξω από αυτό .Είναι παιδιά που με τη βοήθεια των προπονητών ,αλλά και των γονιών τους θεωρώ ότι μπορούν να μας δώσουν όχι μόνο νίκες της πόλης, που της θέλει και στα γήπεδα μέσα αλλά και μέσα από τον αθλητισμό να δημιουργήσουμε προσωπικότητες ανθρώπων που η πόλη τους έχει ανάγκη.

Καλή χρονιά, καλούς αγώνες στην ομάδα, προφανώς και η παραμονή στην κατηγορία είναι δεδομένη και από κει και πέρα χρειάζεται να χτίσουμε σοβαρές προοπτικές για να μπορεί κάποια στιγμή το Κερατσίνι να βάλει και άλλους στόχους. Θέλει προσπάθεια, ξέρω ότι το κάνετε ,πρέπει να βρούμε και εμείς ένα τρόπο, πέρα από τις υποδομές, να στηρίξουμε οικονομικά τις ομάδες της πόλης που πρέπει να το κάνουμε. Υπάρχει ένας θεσμικός πλαίσιο που ενώ καταπίνουμε την καμήλα διυλίζουμε τον κώνωπα. Ο Δήμος δεν έχει τη δυνατότητα πια , να πει ότι έχει τη δυνατότητα να στηρίξει τις προσπάθειες όλων των ομάδων και να βγάλει από το ταμείο του χρήματα. Είμαστε σε μία προσπάθεια που προσπαθούμε να πείσουμε και την Πολιτεία να μας δοθεί αυτή η δυνατότητα .Εμείς να ξέρετε ότι θα το κάνουμε με δίκαιο τρόπο .Καλούς αγώνες και θα πάνε όλα καλά”.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κος Μποζινάκης, υπεύθυνος των Ακαδημιών τα τελευταία 32 χρόνια, ο οποίος τόνισε τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να βγούν ,πέρα από καλούς αθλητές και σπουδαίοι χαρακτήρες, ενώ τόνισε ότι η Ακαδημία θα δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες σε νέα παιδιά να διακριθούν.

Εν συνεχεία ακολούθησαν οι βραβεύσεις που είχαν προγραμματιστεί από τους υπευθύνους της Ακαδημίας και είχαν να κάνουν :

τον Πρόεδρο του ΑΠΟ Κερατσίνι κο Αντώνη Αραβαντινό

Τον Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κο Χρήστο Βρεττάκο

Την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κα Σταυρούλα Συράκου

Τον Πρώην Πρόεδρο της ομάδας μας κο Αντώνη Τσάτσο

Η μεγάλη ομάδα του Κερατσινίου για την κατάκτηση του ντάμπλ.

Τον Ιατρό κο Αντώνη Λεμονή

Τον Κο Ιωσήφ Ιατρόπουλο

Τον Κο Νίκο Κουταντέ

Τον κο Τάσο Δερμάτη

και τους αθλητές Δημήτρη Μπήτρο(για τη συνέπεια, την παρουσία και το ήθος του και το Νικόλαο Τρίχο για την είσοδο του στα Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. .
Οσον αφορά στους Παλαίμαχους, στο Πόντιουμ ανέβηκε ο κος Πέτρος Ανδρεάκος Γ.Γ του συλλόγου που αφού ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους προχώρησε στις βραβεύσεις που αφορούσαν

1.  ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ- στον Ποδοσφαιριστή μας ΜΠΙΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στο Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

και το πειραϊκό ποδόσφαιρο.

2.  ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ- στον Ποδοσφαιριστή μας ΧΟΝΔΡΟΥΔΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟ

για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στο Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

και στο Πειραϊκό Ποδόσφαιρο. 

3.  Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΙΜΑ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΚΩΣΤΑ ΣΟΦΡΑ για την πολυετή & πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας και στο πειραϊκό ποδόσφαιρο. 

4.  ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ- στον Πρόεδρο ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟ ΑΝΤΩΝΗ για την πολύτιμη συμβολή του στην άνοδο της ομάδα μας στην Γ Εθνική 2017 μετά από 11 χρόνια. 
5.  ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ- στον αφανή ήρωα των τμημάτων υποδομής ΜΠΟΣΙΝΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ

για την πολύπλευρη, πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στις ακαδημίες του  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ εδώ και 30 χρόνια. 

Εν συνεχεία ακολούθησε η κοπή της Πίτας και το σοου από τον Μάγο Αλεξ που ξετρέλανε άπαντες.

ΑξίζεΙ να πούμε ότι το φλουρί του ποδοσφαιρικού τμήματος το κέρδισε ο ποδοσφαιριστής ,Παναγιώτης Καρέλης, το φλουρί της Ακαδημίας, ο Δήμαρχος κος Βρεττάκος και το φλουρί των παλαιμάχων έπεσε στον κο Πέτρο Ανδρεάκο.

27654967_1733634733362427_1012564167679518745_n

27544750_1734530893272811_1690366196627885030_n