Connect with us

stoplekto

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΠΑΟΚ Μάνδρας

Published

on

Η συνέχιση των αθλητικών επιτυχιών του ΠΑΟΚ Μάνδρας και η διασφάλιση του τρόπου με τον οποίο θα επιτευχθούν, ήταν το αντικείμενο συζήτησης στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, στο γήπεδο της Ακαδημίας.
Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, από την εκδήλωση δε θα μπορούσαν να λείπουν ο Πρόεδρος κ. Τάσος Δούκας, οι προπονητές κ. Μιχάλης Κάσδαγλης,κ. Νικος Πλατανος. κ. Θοδωρής Μαυράκης, κ. Σταθης Κακοσίμος, κ. Γιώργος Κακοσίμος, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, κ. Δήμος Στέρπης και ο γιατρός της ακαδημίας κ. Βασίλης Πέτρου.
Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μάνδρας-Ειδυλλίας, κα. Παπακωνσταντίνου-Ρουμελιώτη, συνοδευόμενη από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Σαμπάνη, μίλησε για την διέξοδο στον αθλητισμό που προσφέρει ο σύλλογος καθώς και στην συμβολή που έχει στην άθληση νου και σώματος των νέων της περιοχής. Ευχήθηκε η συνέχεια για τον σύλλογο να είναι μια επιτυχημένη πορεία που θα έχει ως βάση το αξιακό περιβάλλον που διακατέχεται από την ευ αγωνίζεσθαι και την ηθική διάσταση του αθλητικού ιδεώδους.
Η συμμετοχή ήταν ζωηρή, με τους παρευρισκόμενους να συναγωνίζονται προς την «αναζήτηση» του φλουριού!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply