Connect with us

Uncategorized

Έκπληξη με Μακρίδη ο Άρης Πετρούπολης

Published

on

Ακόμη μια μεγάλη κίνηση πραγματοποίησε η διοίκηση του Άρη Πετρούπολης λίγες ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας παρατηρώντας ότι υπάρχει έλλειψη στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κούστας και οι συνεργάτες του κατόπιν εισήγησης του Αλέξη Γκλεγκλέ ήρθαν σε συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να μεταμορφώσει τον… θεό του πολέμου προς το καλύτερο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μακρίδη ο οποίος αποφάσισε να αφήσει την ομορφιά της Football League και της ΕΠΣΔΑ για να μετακομίσει στο δυσκολότερο Ενωσιακό πρωτάθλημα της χώρας για λογαριασμό της ομάδας από τα δυτικά προάστια.

Με παραστάσεις από τα επαγγελματικά σαλόνια με τις φανέλες των Τρικάλων και Πανελευσινιακού, το νέο απόκτημα των ‘τζιαλοροσι’ θα ενσωματωθεί σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και θα προσπαθήσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να βοηθήσει τους Πετρουπουλιώτες στην προσπάθεια που θα καταβάλουν.

Με τα χρώματα των ‘σταχυοφορων’, ο Μακρίδης έφτασε στην κορυφή της Γ’ Εθνικής πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταλθήματος πριν από τρια χρόνια ενώ πέρυσι είχε γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του Μανδραϊκού.

Παράλληλα, το νεό απόκτημα του Άρη έχει περάσει από τον Αχαρναϊκό.