Connect with us

stoplekto

Έλαμψαν και φέτος οι Ακαδημίες του Ερμή Άνω Λιοσίων

Published

on

Για ακόμα μια χρονιά ο Ερμής Άνω Λιοσίων ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα τμήματα υποδομών, με ιδιαίτερη επιτυχία. Ένα κομμάτι στο οποίο έχουν ποντάρει οι υπεύθυνοι του συλλόγου, από την ίδρυση του σωματείου και κάθε χρόνο εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς. Τα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται και στην αντρική ομάδα, που πλέον συγκαταλέγεται στις δυνατές της Β’ Κατηγορίας.

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των υποδομών του Ερμή, όπου το παρών έδωσε και ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Δικτύου Ακαδημιών  της ΠΑΕ ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης, που είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον τρόπο που λειτουργούν οι υποδομές του Ερμή, με τις οποίες έχουν άμεση συνεργασία τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ερμή Άνω Λιοσίων:

“Άλλη μια ποδοσφαιρική σεζόν γεμάτη από παιχνίδια και πολύ χαρά έφτασε στο τέλος της. Φέτος μείναμε για 4η χρονιά σταθεροί σε αυτά που πρεσβέυουμε σαν ακαδημία και είμαστε περήφανοι για αυτό που προσφέραμε στα παιδιά. Προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και μέσα σε αυτό να χωρέσουμε την γνώση μας μέσα στην εκπαίδευση τους…όχι το αντίθετο…! Για εμάς το ‘’ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΕΣ…ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ’’ είναι η δικιά μας ταυτότητα ! Πρώτα να βελτιωθούμε σαν άνθρωποι για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας και μέσα από αυτό να φτάσουμε όσο πιο μακρυά μπορούμε σε ότι κάνουμε. Υποσχόμαστε ότι την νέα χρονιά θα μείνουμε σταθεροί σε αυτά που πρεσβεύουμε με τα σωστά μας και τις αστοχίες μας…άλλωστε στην ακαδημία μας παντα θα επιτρέπονται ΤΑ ΛΑΘΗ !!! Ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς που για ακόμα μια χρονιά στηρίξανε αυτή την προσπάθεια και απέδειξαν ότι όλα βελτιώνονται αρκεί να υπάρχει ξεκάθαρη κατεύθυνση και σταθερότητα ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ !!! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ “.