Connect with us

stoplekto

«Έλαμψε» ο τελικός Κυπέλλου Βετεράνων Πειραιά- 4-1 ο Ερμής Κορυδαλλού στα πέναλτι τη Χαραυγή

Published

on

Με πολύ μεγάλη επιτυχία στέφθηκε ο φετινός τελικός  Κυπέλλου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

 

Σε μια πάρα πολύ όμορφη γιορτή που έστησε η Ένωση Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά στο «Π. Νικολαΐδης», ο Ερμής Κορυδαλλού επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 4-1, με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει ισόπαλη χωρίς σκορ 0-0.

Αρκετός κόσμος κατέκλυσε το γήπεδο, παρακολουθώντας μια ωραία αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους τον τελικό ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά Νίκος Παρασκευάκος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά Σπύρος Λιόλιος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Θανάσης Τερζής, ο Πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Κορυδαλλού Νεκτάριος Τσίρμπας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Αθήνας Στέλιος Σαρηδημητρίου και ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Διαμαντής, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Περάματος Στέφανος Φούσκας και ο Αντιδήμαρχος Περάματος και ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Τερζής. Φυσικά παρούσα και η σύνθεση του ΔΣ της ΕΒΠΠ, όπου ο Πρόεδρος Κανέλλος Τσίρμπας με τους συνεργάτες του να παίρνουν άριστα στην οργάνωση, σε έναν από τους καλύτερους τελικούς των τελευταίων ετών.

 

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καλαφατά, της μεγάλης παλιάς δόξας του Αργοναύτη, που φέτος ήταν αφιερωμένη η διοργάνωση στη μνήμη του, όπου την πλακέτα παρέλαβαν μέλη της οικογένειάς του. Επίσης βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση ο Δήμαρχος Νίκαιας Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης.

Στο αγωνιστικό μέρος αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν πολύ στα 90 λεπτά να πετύχουν κάποιο γκολ, με την αγωνία να κρατάει μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Όμως οι ενέργειές τους αποδείχθηκαν «άκαρπες», με το ματς να οδηγείται στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο Ερμής στάθηκε πιο εύστοχος, έχοντας όμως και τον γκολκίπερ Κυράτση σε μεγάλη μέρα, που έπιασε δύο πέναλτι και με το υπέρ τους σκορ 4-1 οι Κορυδαλλιώτες στέφθηκαν Κυπελλούχοι για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Διαιτητής του μεγάλου τελικού ήταν ο Νικόλαος Καρανικόλας, με βοηθούς τους Νικόλαο Πολύζο και Παναγιώτη Γκολέ, ενώ τέταρτος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Περδικούρης. Παρατηρητές της συνάντησης ήταν οι κ.κ. Κώστας Κωστάκης και Γιώργος Μαλούχος και παρατηρητές διαιτησίας οι Νίκος Δρόσινος και Παναγιώτα Κουτσουμπού.

Γιατροί του αγώνα ήταν ο Θωμάς Θωμαΐδης με την Ελένη Λακουμέντα.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Δεσποτίδης, Μιχαλολιάκος, Αναστασίου, Σταμουλάρας, Τσάγαρης, Σοφιανός, Αμανατίδης, Χατζάκης, Λαγουμιτζής, Μάρκος, Σπαρίδης.

Στον πάγκο ήταν και οι: Καραχάλιος, Βλαντίδης, Κατσιμοίρης, Μπαϊραμπάς, Δημόπουλος, Μουσούρης, Καραγιάννης, Φιλακούρης, Ιωσηφίδης.

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Κυράτσης, Κατσακούλας, Φούντης, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Ευσταθίου, Λάιος, Κονδύλης, Παπαδογιάννης, Γελαδάκης, Σταύρου.

Αναπληρωματικοί ήταν οι: Καναβάρης, Κανέρης, Αμολοχίτης, Μίχας, Λύρας, Ιωαννίδης.