Connect with us

stoplekto

“Έλαψμε” η φιέστα της Λαμπερής Ελευσίνας

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο η Λαμπερή Ελευσίνας πανηγύρισε το Σάββατο το απόγευμα την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ.

Μέσα σε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα, η διοίκηση της ομάδας πραγματοποίησε μια φιλική αναμέτρηση με τον Ίκαρο Νεοκτίστων στο “Γ. Ρουμελιώτης”, με το σκορ να λήγει ισόπαλο 2-2.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η διοίκηση βράβευσε για την προσφορά τους τον Πρόεδρο του σωματείου και πρωτεργάτη αυτής της προσπάθειας Κώστα Πετάση, τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ Κλέραχο Τζαφέρη,τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Νίκο Χριστοφίδη και Αργύρη Καραβερβέρη, τον Στέλιο Κοντολαιμάκη για την τεράστια συνεισφορά του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τον Ίκαρο Νεοκτίστων και τον Πρόεδρο Γιάννη Τσακίρη και τον υπογράφοντα. Ακόμα τιμήθηκε ο πατέρας του αείμνηστου και αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Λαμπερής Φίλιππου Γαλιάτσου, Γιώργος, στον οποίο αφιέρωσαν και την άνοδο.

Στην όμορφη γιορτή παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς, από τη διοίκηση της Ένωσης η Ταμίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Γιώτα Σακκά και  ο Αναπληρωτής Ταμίας και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Χρήστος Σοφιανίδης, ο οποίος βρέθηκε από πολύ νωρίς στο γήπεδο “Γ. Ρουμελιώτης” και βοήθησε πολύ στην οργάνωση της φιέστας. Ακόμα τίμησε με την παρουσία του την γιορτή ο πρώην Πρόεδρος του Ικάρου Νεοκτίστων Γιώργος Μπριλής.

 

Ακολούθησε  η απονομή των δευτεραθλητών της Β’ Κατηγορίας, με τους παίκτες να γίνονται μια αγκαλιά να και να σηκώνουν την κούπα, κάτω από πυροτεχνήματα που μάγεψαν την ατμόσφαιρα. Αδιάκοπα φυσικά έπαιζε καθ’ όλη τη διάρκεια ο ύμνος της Λαμπερής, που έχει γράψει ο ιδρυτής του συλλόγου Μελέτη Λάσκος, ο οποίος ήταν τρισευτυχισμένος δίπλα στο στήριγμά του και την ψυχή της ομάδας κ. Αθανασία Λάσκου.

 

 

Το γλέντι συνεχίστηκε σε γνωστό κέντρο με εκλεκτούς μεζέδες, ποτά και αναψυκτικά.