Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έλειψε το γκολ στο Κολωνός-Δόξα Βύρωνα

Published

on

Ωραίο παιχνίδι έγινε στον Ταύρο όπου ο Κολωνός και η Δόξα Βύρωνα έμειναν στο 0-0 παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες των δύο συλλόγων. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα, είχαν δοκάρι στο 54′ σε δυνατό σουτ του Μακρόπουλου ενώ ο Μουκέας σταματούσε κάθε τους προσπάθεια. Επίσης, οι κυανοκίτρινοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 78′ όπου ο Χατζής ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο διαιτητής Χαλδαίος μετά από λίγα λεπτά ”κιτρίνισε” μόνο για θέατρο τον μέσο των γηπεδούχων. Από την άλλη πλευρά οι κυανόλευκοι γκέλαραν σε ένα παιχνίδι όπου ήθελαν μόνο την νίκη για βαθμολογικούς λόγους και το γόητρο, ο Καραμπίνης είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ στο 60′ και παρά τις πολλές ευκαιρίες έμειναν στο μηδέν που τους άφησε ενδέκατους με 32 πόντους.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Γονίδης, Νικολάου.

Κολωνός (Νίκος Μωροσαίος): Ροκανάς, Βογιατζής, Λαμπράκος, Αναγνώστης, Ζέρβας, Νυκταράκης, Καλλίλας (81′ Ρώσι), Τσιτιμάκης (71′ Μπιρμπιλής Α.), Χατζής (86′ Βενιέρης), Ράσα, Μακρόπουλος.

Δόξα (Λάκης Σμυρνής): Μουκέας, Αγγελακόπουλος (71′ Στρατής), Ψωμάς, Τζανετής, Μαυρομμάτης (58′ Ρόγκας), Γκουντελίτσας, Καραμπίνης, Σκούρας, Λέσι, Λεβέντης, Βιτωράτος (46′ Μπεκατώρος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply