Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Έμειναν στο μηδέν Μάχη και Ατλαντίδα

Published

on

Σε άκαρπη ισοπαλία 0-0 κατέληξαν οι προσπάθειες της γηπεδούχου Μάχης Μαραθώνος και της Ατλαντίδος, ύστερα από παιχνίδι αρκετά καλό ποιοτικά αλλά χωρίς γκολ… Και οι δύο ομάδες δεν μπορούν να σκοράρουν.

Ευκαιρίες είχαν αλλά για δεύτερη αγωνιστική έμειναν στο «μηδέν» από πλευράς επιθετικής παραγωγικότητας. Την μεγαλύτερη και σπουδαιότερη ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι, που κέρδισαν πέναλτυ (σε χέρι αμυνόμενου) στο 16’ αλλά ο έμπειρος Δημήτρης Μίχας το εκτέλεσε απελπιστικά άουτ! Από την πλευρά της, η ομάδα της Ανθούσας εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία…

Η Μάχη ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του α’ ημιχρόνου και είχε στα πρώτα λεπτά της συνάντησης, χαμένη ευκαιρία με τον Θανόπουλο. Μετά το χαμένο πέναλτυ, το ματς απέκτησε γρήγορο ρυθμό, δημιουργήθηκαν ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές, αλλά γκολ …πουθενά!

Στο β’ μέρος η Ατλαντίς βελτιώθηκε και κράτησε την πρωτοβουλία στις κινήσεις, αποτέλεσμα όμως κανένα. Αντίθετα, την καλύτερη ευκαιρία του β’ 45λέπτου έχασε η Μάχη στο 80′, όταν ο Λευτέρης Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλλα από κοντά στα δίχτυα! Ακόμη, οι γηπεδούχοι απείλησαν στην εκπνοή του αγώνα (90’) με τους Σένε και Σωτηριάδη αλλά ο Κολοτούρος έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Καραθανάσης. Η Ατλαντίς διαμαρτύρεται για την φάση του πέναλτυ (θεωρώντας ότι δεν υπήρξε χέρι), ενώ ιδιαίτερα αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση για ένα ακυρωθέν γκολ του Καλλιαμπάκα  στο 8’ λεπτό (μη δεχόμενοι την υπόδειξή του σε θέση οφ-σάιντ).

ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Καλλιακούδας (46′ Νταής), Καχόπουλος (67′ Ραπτογιάννης), Μουρούτης, Σωτηριάδης, Καραλής, Ά. Σένε, Παπαδάκης (75′ Παρούσος), Θανόπουλος, Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Βιδάλης, Παπασωτηρίου, Κολοτούρος, Μπούμπας (46′ Κόντι), Κουλλίρα, Σιούτης (80’ Οικονόμου), Καλλιαμπάκας, Χρυσάφης (70’ Κούτρος), Μαλάι.

* Στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Ατλαντίδος για την διαιτησία, απάντησε με δική της ανακοίνωση η Μάχη Μαραθώνος. Τα κείμενα των ανακοινώσεων ακολουθούν.

Η Ατλαντίς έγραψε: «Δυστυχώς για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή δεν τα κατάφερε η Ατλαντίδα και αναδείχθηκε ισόπαλη στον Μαραθώνα με την Μάχη. Η πολύ καλή απόδοση της ομάδας αυτή την φορά, δεν συνοδεύτηκε από το πρώτο 3ποντο της χρονιάς. Λυπηρό γεγονός, για ακόμα μια Κυριακή, η διαιτησία που έκοβε σε κάθε ευκαιρία τις επιθέσεις της ομάδας μας για οφ-σάιντ, με αποκορύφωμα στο 8’ την ακύρωση γκολ για οφ-σάιντ, παραβλέποντας ότι η μπάλα επέστρεφε στον τερματοφύλακα από συμπαίκτη του. Και στο 65’ την υπόδειξη οφ-σάιντ χωρίς να έχει σηκώσει σημαία ο επόπτης! Ελπίζουμε να είναι και πάλι τυχαίο γεγονός η αδικία της Ατλαντίδας. Άψογη η φιλοξενία από την ομάδα της Μάχης, στην οποία ευχόμαστε να επιτευχθούν οι στόχοι της».

Η Μάχη Μαραθώνος απάντησε με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ελπίζουμε οι διοικούντες την Ατλαντίδα να επιμεληθούν, ώστε η εταιρία που βιντεοσκοπούσε σήμερα στο στάδιο τον αγώνα, να δώσει στην δημοσιότητα τις επίμαχες φάσεις. Εμείς διαφωνούμε ότι έγιναν με τον τρόπο που υποστηρίζουν στην ατυχή ανακοίνωση που εξέδωσε το συμπαθές ανωτέρω σωματείο».

Πηγή: neaepsana.blogspot.gr