Connect with us

slideshow

Έμειναν στο Χ Ηλυσιακός και ΠΑΟ Ρουφ (φώτο)

1-1 το τελικό σκορ

Published

on

Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης» Ζωγράφου στο Αθηναικό ντέρμπι ο Ηλυσιακός και ο ΠΑΟ Ρούφ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Στο 30′ ο Φωστέρης τροφοδότησε τον Παππά ο τελευταίος μπήκε στην μικρή περιοχή σούταρε και απέκρουσε ο Βουτσινάς. Στην συνέχεια 34′ ο Καπουράνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή απο τον Βατίστα η διαιτητής Αντωνίου έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κοκολάκης 0-1. Στο 50′ φάουλ του Κοκολάκη κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Εξι λεπτά αργότερα 56′ δυνατό σούτ του Ντεκίδη τράνταξε το δοκάρι του Βουτσινά. Στο 70′ δυνατό σούτ του Ντεκίδη έφυγε ξυστά άουτ απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βουτσινά. Στο 72’γυριστή κεφαλιά του Μανιά πάνω απο τα δοκάρια του Μουκέα. Οκτώ λεπτά αργότερα 78′ κεφαλιά του Ψαρρή έφυγε άουτ. Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνου έφυγε στην αντεπίθεση πλάσαρε τον Βουτσινά η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και στην παναφορά ο Μπούμπας με σούτ την έστειλε στα δίχτυα 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντωνίου (Ανατ. Αττικής)ΒΟΗΘΟΙ: Τσιαλογιάννης, Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής)

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ(προπονητής Βαγγέλης Μάλλιος): Μουκέας, Αμανατίδης, Γιουβανέλλης(46’Ντεκίδης), Ξένος, Βατίστας(80’Κολοβός), Μπούμπας, Φωστέρης, Μητσόπουλος, Ψαρρής, Κωνσταντίνου,Παππάς(60’Νταφόπουλος).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ(προπονητής Δημήτρης Αρναούτης): Βουτσινάς,Πενταυράκης Τσαμπ.,Κοκολάκης, Πενταυράκης Στ.(80’Κετσετζόγλου), Μαρτίνος,Λιόλιος, Καπουράνης, Μανιάς(80’Κουμπούλης), Σπυριδάκης, Βελέτης(46’Κειτά), Τύρπος.

Ρεπορτάζ:ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply