Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έμειναν στο 0-0 ΑΟ Ιλίου και Τριφυλλιακός

Published

on

Σε ένα ματς που οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, ΑΟ Ιλίου και Τριφυλλιακός έμειναν στο 0-0.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι έμειναν αήττητοι και έφτασαν τους 18 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι με την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία τους έχουν 13 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, εξουδετερώνοντας πλήρως τα επιθετικά ατού των αντιπάλων τους έχοντας εξαιρετική αμυντική λειτουργία, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Στο 11′ ο Κιτσώνης βγήκε απέναντι από τον γκολκίπερ αλλά σούταρε άουτ, ενώ στο 26′ μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια ο Ελεύθερος σούταρε αλλά ο Βασιλειάδης απέκρουσε. Στη μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο 34′ η κεφαλιά του Χάβου από καλή θέση πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να προσέχουν πολύ την άμυνα τους. Λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να πάρουν την νίκη στο 89′ όταν ο Λερούτσος σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο Βασιλειάδης έκανε εξαιρετική επέμβαση.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Λάχας, Τάμπας (77′ Μάλλιος), Ελεύθερος, Παπαδημητρίου (77′ Ασφής), Κοντός (55′ Τζόκας), Λερούτσος, Μαρκάκης.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΌΣ: Βασιλειάδης, Τσιάτσιος, Βασιλειάδης, Μαλέλλι, Παρδάλης, Πανταζής (89′ Κατσαρός), Χάβος, Χάνι, Γεωργίου, Σαντικάι (80′ Ζάχαρης), Βιτζηλαίος (68′ Αλικάι).