Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Έμειναν στο 0-0 Ελευθερούπολη και Παλαιό Φάληρο..

Published

on

Ένα μέτριο παιχνίδι από πλευράς θεάματος διεξήχθη στο γήπεδο Σωτήρης Αγγελόπουλος ανάμεσα στο Παλαιό Φάληρο και την Ελευθερούπολη. Η αναμέτρηση δεν ανέδειξε νικητή καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0 παίρνοντας από ένα βαθμό η καθεμία. Το α’ μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς οι δύο ομάδες ήταν νευρικές καθώς δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στη κατοχή τους με αποτέλεσμα και οι δυο τερματοφύλακες να παραμένουν θεατές. Το α’ ημίχρονο έκλεισε με μια φάση για τη κάθε ομάδα. Στο 27′ ο Μακρής έξω από τη περιοχή σούταρε με το τερματοφύλακα του Παλαιού Φαλήρου, Ανζτουλάτο να μπλοκάρει με τη βοήθεια του δοκαριού τη μπάλα. Στο 33′ ήταν σειρά του Μπαλαφούτη να απειλήσει, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε, έπειτα από λανθασμένη έξοδο του Λεσγίδη, δεν βρήκε στόχο .Το β’ μέρος εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά από το πρώτο. Η Ελευθερούπολη μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και κατάφερε να δημιουργήσει τη πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα στο 46′, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Μακρής κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αντζουλάτου και στη επαναφορά ο Γερακάρης με σκαστή κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα του Φαλήρου , ο οποίος έδιωξε με υπερένταση τη μπάλα σε κόρνερ. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να δημιουργήσουν ευκαιρία ,χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ο Καρζής δε μπόρεσε μέσα από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά να νικήσει τον Λεσγίδη. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά οι προσπάθειες των Μακρή από πλευρά Ελευθερούπολης και Τασούλη από πλευράς Παλαιού Φαλήρου δεν βρήκαν στόχο.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Αντζουλάτος, Μηλιώνης, Σαβαρλής, Τσανάτι, Φαρές, Νικηφοράκης(63′ Σάκκας), Καρζής, Κωνσταντινίδης(76′ Παπαχρόνης), Σαραντόπουλος, Τασούλης, Μπαλαφούτης(63′ Φλαμιάτος)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Λεσγίδης, Μπίζας, Καρυπίδης, Κοτροζίνης, Παπακουνάδης, Πτερούντιος, Λούκης(89′ Πατσίδης), Βλάχος(81′ Τούσερτ), Γερακάρης, Μακρής, Κοσμαδόπουλος(46′ Μαρσέλος)

Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply