Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έμειναν στο 0-0 Ιεράπολη και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Στο 0-0 έμειναν Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Ιεράπολη στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Έτσι οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 22 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 19.

 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Στο 27′ έπειτα από πίεση ψηλά, οι παίκτες της Ιεράπολης έκλεψαν τη μπάλα έξω από την περιοχή της Ελπίδας, με τον Γιοάν να βγαίνει απέναντι από τον Τεννέ, αλλά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώχνει εντυπωσιακά.

 

Στο 36′, ο Λάνη εκτέλεσε ένα φάουλ και βρήκε τον Τσοχαντάρη εντός περιοχής, ο επιθετικός της Ελπίδας κατέβασε εντυπωσιακά τη μπάλα, αλλά ο Μανώλικας τον νίκησε τελευταία στιγμή στο τετ α τετ.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίδα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 48′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Παππά από κοντά να αστοχεί σε κεφαλιά έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Γιαμαρέλου. Στο 63′ το δυνατό σουτ του Γριμάνη μπλόκαρε ο Τεννές.

 

Ένα λεπτό αργότερα, άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες της αναμέτρησης. Ο Μακρής έκανε απρόσεκτο φάουλ στον Γιαμαρέλο, με τον διαιτητή Σύψα να του δείχνει αμέσως τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα η Ελπίδα ανέβασε τις γραμμές της και πίεσε να βρει το γκολ της νίκης. Στο 80ο λεπτό ο Μανώλικας έδιωξε δύσκολα την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ζούνα με τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις το σουτ του Ζενουνλλάρι από κοντά κόντραρε τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή…

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη του συμμετοχή με την ανδρική ομάδα της Ελπίδας έκανε ο μέσος Αλέξανδρος Μπάνη, γεννημένος το 2008, ενώ για την Ιεράπολη σημαντική στιγμή για τον Λοΐζο Λαγκαδίτη ο οποίος επέστρεψε έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού στον ώμο και συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στην Ελπίδα. Αποχώρησε ωστόσο και πάλι με ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί…

 

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Τεννές, Κίτσος (78′ λ.τ. Κοτσίνης), Ζούνα, Ντάκα, Παππάς, Κουνάδης, Ζενουνλλάρι, Μάρκου Αλ. (80′ Μπάνη), Τσοχαντάρης, Λάνη, Γιαμαρέλος Αλ.

 

Ιεράπολη: Μανώλικας, Μακρής, Φατούρος (60′ Αλεξανδρής) Γιαννούλης, Βιτουλαδίτης, Γιοάν, Χαρίτος, Καραγιώργος, Γριμάνης, Βέρρας (60′ Λαγκαδίτης, 75′ λ.τ. Αλευράς), Ανδρονιώτης (70′ Μπιάζης)

ΣΩΤΉΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ