Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έμειναν στο 0-0 Υμηττός και ΑΟ Ιλίου

Published

on

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν Υμηττός και ΑΟ Ιλίου, σε ένα ματς με πολύ δύναμη, αλλά λίγες φάσεις.

Έτσι οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 7 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 12.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 6′ όταν ο Καλούμενος έπιασε κεφαλιά αλλά ο Αδαμόπουλος απέκρουσε εκπληκτικά. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 19′ όταν ο Φούρλας σούταρε, ο Κατσιγίνης απέκρουσε, και ο Λερούτσος από καλή θέση σούταρε άουτ. Στο 23′ του σουτ του Τάμπα πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 43′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Βουτά με 2η κίτρινη κάρτα.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την εξαιρετική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Μάλιστα ο Υμηττός ήταν αυτός που είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 64′ όταν ο Αδαμόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά το κοντινό πλασέ του Οικονόμου. Ο ΑΟ Ιλίου είχε δύο πολύ καλές στιγμές στο τέλος, αρχικά στο 84′ όταν ο Τζόκας από κοντά δεν βρήκε τη μπάλα, ενώ στο 86′ ο Κατσιγίνης απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Ελεύθερου.

ΥΜΗΤΤΌΣ: Κατσιγίνης, Βουτάς, Παπαζαφείρης Ε., Σωτηρίου, Λιακόπουλος Κακούρης, Καλούμενος (60′ Διακόνης)0, Παπαζαφείρης Α., Πανάκης, Οικονόμου (68′ Χαραλαμπόπουλος), Καββαδίας (90+3′ Ζαρταλούδης).

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Λάχας, Παπαδημητρίου (75′ Τζόκας ), Ελεύθερος, Τάμπας, Φούρλας, Λερούτσος, Μαρκάκης (68′ Κοντός).