Connect with us

6ος Όμιλος

Έμειναν στο 1-1 Αίας Σαλαμίνας και Αιολικός

Published

on

Στο ματς που έκλεισε την 6η αγωνιστική του 60υ Ομίλου της Γ’ Εθνικής Αίας Σαλαμίνας και Αιολικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19′ με τον Εμπουμπά, αλλά στο 42′ έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Γιουκαρή με απευθείας κόκκινη.

Στην επανάληψη οι Σαλαμίνιοι πίεσαν και αφού είχαν δοκάρι με τιν Βύρη στο 51′, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον νεοεισελθέντα Μεζίνι στο 62′.

Στο 73′ τραυματίστηκε στο κεφάλι από τους γηπεδούχους ο Μεγαλοικονόμου, σε μια διεκδίκηση της μπάλας έπεσε στα κάγκελα του γηπέδου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Με λάθη η διαιτησία του Αλιάγα(Δυτικής Αττικής). Ο Αίας στο 74′ ζήτησε και πέναλτι σε ανατροπή του Ζώτο.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ(Δημήτρης Καλύκας): Μανωλικίδης, Τζαφέρι, Λιάτος(46′ Ζώτο), Μπαρούσης, Μεγαλοοικονόμου(73′ λ.τρ. Νόνης), Κατίδης(77′  λ.τρ. Θεοχάρης), Ζαφειρίδης, Λέκκας, Μπέκος, Σαρηγιάννης(57′ Μεζίνι), Βύρης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ(Μανώλης Παπαματθαιάκης): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κουρουπής, Πάτας, Τακίδης, Μουζακίτης(62′ Λαμπράκης), Γιουκαρής, Αποστολόπουλος, Παπιομίτογλου(62′ Πινέιρο), Κούβελτς(46′ Κρητικός), Εμπουμπά(90′ Πρωτούλης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ