Connect with us

Γ Εθνική

Έμειναν στο 1-1 Ηλιούπολη και Αγροτικός Αστέρας

Published

on

  • Αν και ανώτερη ειδικά στο 2ο ημίχρονο η Ηλιούπολη δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1.

Έτσι η Ηλιούπολη πήρε τον πρώτο της βαθμό, ενώ ο Αστέρας έφτασε τους 4 παραμένοντας αήττητος.

Η Ηλιούπολη μπήκε εμφανώς αγχωμενη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές. Είχε καλή στιγμή στο 12′ όταν ο Ταβάρες σούταρε αλλά ο Στρατηλάτης απέκρουσε σε κόρνερ. Όσο περνούσε η ώρα η Ηλιούπολη ανέβαζε την πίεση στους αντιπάλους της, αλλά δυσκολευόταν να απειλήσει με τους φιλοξενούμενους να παίζουν πολύ κλειστά. Στο 37′ οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία όταν από σέντρα του Πολίτη ο Σταύρου έπιασε κεφαλιά αλλά ο Στρατηλάτης απέκρουσε και πάλι. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 39′ όταν σε μια φάση που όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ηλιούπολης ήταν κάτω από την μεσαία γραμμή, ο Χαλκιαδάκης έφυγε πολύ γρήγορα στην κόντρα και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1 παγώνοντας το γήπεδο. Λίγο έλειψε μάλιστα η ζημιά να γίνει μεγαλύτερη για τους γηπεδούχους αφού στο 45′ ο Μελισσοπουλος γύρισε έξοχα στον Χαλκιαδάκη που σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές του Βαγγέλη Χαντέ η πίεση έγινε ακόμα πιο ασφυκτική, με το σουτ του Μπάξτον στο 48′ να περνάει αουτ, με το παιχνίδι στη συνέχεια να παίζεται κυριολεκτικά στο μισό γήπεδο. Όμως και πάλι οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, έχοντας την επόμενη μεγάλη ευκαιρία στο 77′ όταν το σουτ του Ντινιωτάκη πέρασε μόλις άουτ. Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 79′ όταν μετά από φάση διαρκείας ο Σάμιος με δυνατό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα να βρει το δεξί δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-1. Τελευταία καλή φάση για την Ηλιούπολη ήταν στο 85′ όταν ο Ταβάρες από καλή θέση έπιασε κεφαλιά αλλά ο Στρατηλάτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη του αγώνα οι παίχτες του Αγροτικού Αστέρα άφησαν λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο αδικοχαμένος Αλέξανδρος Λάμπη, σε μια κίνηση που χειροκροτήθηκε από όλους.

ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ: Τσάκαλος, Πολίτης (63′ Πολίτης), Μπουσάι (77′ Γεωργιάδης), Κουτσογκίλας, Κρητικός, Μαλάι (63′ Κωστόπουλος), Ταβάρες, Σταύρου (46′ Ντινιωτάκης), Γεμιστός (46′ Γάγγος), Ζελο, Μπάξτον.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΈΡΑΣ: Στρατηλάτης, Νικολαΐδης (85′ Καλλίδης), Ζουλούμης, Ζαφειρίδης, Ψάλτης, Βοσκόπουλος, Καθάριος (80′ Κεχαγιάς), Σαρβανίδης, Μελισσοπουλος (85′ Παπακωνσταντίνου), Ευθυμιάδης (65′ Μπουλγκουρίδης), Χαλκιαδάκης.(80′ Σαπουντζής).