Connect with us

stoplekto

Έμεινε ζωντανή στο 90΄η Ολυμπιάδα

1-1 με Αστέρα Βάρης

Published

on

Στην εκπνοή της αναμέτρησης η Ολυμπιάδα έσωσε την παρτίδα ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον Κ. Αστέρα Βάρης που με βάση την εικόνα του ματς άξιζε την νίκη.

Η Ολυμπιάδα παρουσιάσθηκε ασύνδετη, αν και στο 1΄ μόλις λεπτό πλησίασε στο γκόλ με τον Γκικουρία τον πρόλαβαν οι αμυντικοί της Βάρης.

Ο Αστέρας προειδοποίησε στο 14΄ όταν ο Παπαιωάνου από, κοντά, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σαλίχο, ενώ η Ολυμπιάδα έχασε καλή ευκαιρία με τον Μαυρουδή στο 23΄.

Όμως στο 37 ΄ο Παπαιωάνου με ένα εκπληκτικό εν κινήσει σούτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σαλίχο κάνοντας το 0-1.

Στην επανάληψη ο Αστέρας στο 86΄ άγγιξε το 0-2, όταν ο Παπαιωάννου απέφυγε τον Σαλίχο, όμως το σουτ του που επιχείρησε από πλάγια θέση απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Μαντούσης, και στην εκπνοή η Ολυμπιάδα έφθασε στην ισοφάριση σε φάση διαρκείας, όταν πρώτο σουτ του Λιόση απέκρουσαν οι αμυντικοί της Βάρης, ο Μαυρουδής που πήρε το ριμπάουντ σε από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το τελικό 1-1.

 

Σχετικά καλή η διαιτησία του Σχίζα απέβαλε στο 81΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Στυλιανόπουλο.

Από την ομάδα της Βάρης που άφησε άριστες εντυπώσεις πολύ καλοί οι Στρατής, Παπαιωάννου, Παπαδημητρόπουλος, Κοζής.

Από την Ολυμπιάδα επέπλευσαν οι Μαυρουδής, Λιόσης, Μαντούσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : Σαλίχος, Παντελίδης( 56΄ Αντωνίου), Γιαννουλάκης, Μαντούσης, Δακουτρός, Λιόσης, Γκικουρίας( 65΄ Γρηγοράκος), Καμμένος (56΄Γκιάτης), Μαυρουδής, Πέρος, Μίχας.

Κ. ΑΣΤ. ΒΑΡΗΣ:Χανδρινός, Κοζής, Στυλιανόπουλος, Κάμπασης, Λιόλιος, Στρατής, Πιταράς, Παπαδημητρόπουλος, Παπαιωάννου, Παπαδόπουλος( 86΄ Ξηντάρας),Περγιάλης( 82΄ Μητροφάνης)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply