Connect with us

stoplekto

“Έμφραγμα” στο 90′ για τον Βύζαντα- 2-2 με τον Ηρακλή Ελευσίνας

Published

on

«Σοκ» στο 90’ για τον Βύζαντα Μεγάρων, καθώς ισοφαρίστηκε σε 2-2 από τον ψυχωμένο Ηρακλή Ελευσίνας και άφησε ακόμα δυο πολύτιμους βαθμούς στο «Γ. Ρουμελιώτης».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, αλλά ο Ηρακλής προηγήθηκε με τον Λιόλιο στο 10’. Ο σκόρερ στο 21’ είχε μια άτυχη στιγμή, καθώς τραμαυτίστηκε στο χέρι, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με κάταγμα στον αγκώνα.
Ο Βύζας έβγαλε αντίδραση και αφού ισοφάρισε με τον Σιδέρη στο 31’, πήρε το προβάδισμα στο 79’ με τον Κλωνάρη.

Και ενώ οι Μεγαρίτες προσπαθούσαν να κρατήσουν το σκορ, ήρθε η ψυχρολουσία στο 90’ με τον Ηρακλή να ισοφαρίζει χάρη στο γκολ του Πεπονή, ο οποίος αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή του προπονητή Μιχάλη Κατσάφαρου. Ο τελευταίος στο 93’ αποβλήθηκε από τον διαιτητή Ντάουλα για έντονη διαμαρτυρία.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μικρός, Αξιώτης(85’ Τερζίου), Χατζαντωνάκης, Μπακατσέλος, Πετσίτης, Γκόρος, Πουρής(63’ Πεπονής), Στύλα, Τσέκα, Κατσάφαρος(93’ Παροτσίδης), Λιόλιος(21’  λ.τρ. Μπίμπα).

ΒΥΖΑΣ: Αρχοντάκης, Μουσκάι, Χάρμπαλης, Γάλας(58’ Καλτσάς), Βελέντζας, Φλέγκας, Καλέμι, Σιδέρης(58’ Κλωνάρης), Τσιγγόπουλος(85’ Πατσιονίδης), Παπαδάκης(73’ Νάκας), Τοπτίδης.