Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ένας εξαιρετικής σημασίας αγώνας …..

Published

on

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαφορετικού αλλά και σημαντικού χαρακτήρα έγινε στο γήπεδο STAR CLUB της Βούλας ανάμεσα στην ομάδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και της UNICEF στις οποίες αγωνίζονται αρκετοί γνωστοί ποδοσφαιριστές από Πειραιά και Αθήνα.

Πριν από την έναρξη μίλησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Αθλητισμού των ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αντώνης Γλύκας που εξήρε την προσφορά της UNICEF στην κοινωνία. Πρόσφερε μάλιστα και ένα κύπελλο στην πρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Οργανισμού κ. Σοφία Τζιτζίκου. Μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους αγωνιζόμενους από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά Κώστα Χολέβα.

Αγωνιστικά νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των ΙΕΚ ΑΛΦΑ με 4-1 . Δυο γκολ σημείωσε ο Σπυρτούνιας και από ένα οι Μεμάι, Παναγάκος. Το μοναδικό των ηττημένων  πέτυχε ο Καλούδης .

Διαιτήτευσε ο βετεράνος διεθνής διαιτητής ΦΙΦΑ Βαγγέλης Γιαννακουδάκης με βοηθούς τους Λουκά Ζάχαρη και Γιάννη Φάρο.

ΙΕΚ ΑΛΦΑ( Κόουτς Σωτήρης Βενάκης) : Μακρογιαννέλης, Μεμάι, Συρίγος, Γλύκας, Αρκούδης, Αποστολόπουλος, Σπυρτούνιας, Πόθας, Καρνέσης, Γεωργουδάκης, Βασιλείου , Ρούμπουλας, Σαρρής, Παναγάκος, Γεωργιάδης, Βάσης, Κάκος, Ανδριόπουλος.

UNICEF( Κόουτς Αργύρης Κωστάκης): Σιγαλός, Σουπιώνης, Δικαιούλιας, Κωστάκης, Τσάκωνας, Μαρίνος, Γκόλιας, Κοτούζας  Δ και Ι., Ντέμος,  Ντάσκας , Δαφνής, Δήμου, Φάκου, Κατσίμπας, Χορέβας, Καλούδης, Αντωνίου. Λουκίδης.