Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ένας Μεγάλος… μικρός έκανε φέτος την διαφορά στον Άγιαξ Ταύρου

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γκαρδιακό

Published

on

Αγωνιζόμενος ως μικρός (όπως και την επόμενη σεζόν) με 8 προσωπικά του γκολ (7 στο πρωτάθλημα & 1 στο κύπελλο ΕΠΣΑ), δίκαια τον έχρισαν πρώτο σκόρερ της ομάδας και δεύτερο στον όμιλο.

Ο νεαρός άσσος αγωνίστηκε και στα δύο άκρα της επίθεσης, είναι ιδιαίτερα τεχνικός, με πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση, ταχύτατος, ικανότατος και εντυπωσίασε με τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την φανέλα του Άγιαξ Ταύρου. Εντυπωσιακά γκολ, αμέτρητες ασίστ, φαρμακερά ψαλίδια και προσωπικές ενέργειες, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να ξεχωρίσει και που δείχνουν έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο και ολοκληρωμένο παίχτη.

Ο νεαρός επιθετικός άσσος βρέθηκε από τον Εθνικό Πειραιά/ Γ’ Εθνική, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και είχε βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία, στον Άγιαξ Ταύρου με προσωπική επιλογή του προπονητή Γιάννη Γαζή και ενώ είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Α΄/ΕΠΣΑ, με τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε δικαίωσε τόσο τον εαυτό του όσο και τον προπονητή του για την επιλογή του και την εμπιστοσύνη που του έδειξε καθώς και την διοίκηση και τους συμπαίκτες του για την αγάπη που τον περιέβαλαν.

Μήλο της έριδος και μεγάλο τον ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους που θέλουν να εντάξουν τον ταλαντούχο επιθετικό άσσο στο ροστερ τους  για την επόμενη σεζόν.