Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ένα και καλό για την Δόξα Βύρωνος

Published

on

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε η Δόξα Βύρωνος επικρατώντας 1-0 του Αττικού στο Δημοτικό Στάδιο του Βύρωνα. Οι ‘κυανόλευκοι’ ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά σημείωσαν μόνο ένα τέρμα, όπως και στην Ερυθραία πριν μία εβδομάδα. Στην βαθμολογία, η ανεβασμένη Δόξα αριθμεί 45 βαθμούς στην τέταρτη θέση, ενώ οι ‘πράσινοι’ παρέμειναν προτελευταίοι με οκτώ πόντους.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Γεωργουδάκης στο 7′. Ο ταλαντούχος άσος εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν ύστερα από κόρνερ του Ρόππα και από κοντά σκόραρε. Σε άλλες φάσεις, ο Ξυδιάς σταμάτησε αποτελεσματικά τους Πλούμη και Κοτόφ, οι οποίοι απέτυχαν να κλειδώσουν την νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο, το συγκρότημα του Θοδωρή Τάμπα ισορρόπησε, όμως δεν απείλησε ουσιαστικά τον Βακερλή.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος Θ., Βαξαβανέλλης Β., Τσολακίδης Π.

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Χαλβατζής, Κατσούδας, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Παρασκευόπουλος, Κασσιανός, Ρόππας, Πλούμης (90′ Λιόκαυτος), Γεωργουδάκης (85′ Ντεμάι), Κοτόφ (72′ Έζε).

Αττικός (Θοδωρής Τάμπας): Ξυδιάς, Γραμματικόπουλος, Ντζέλιας, Κουλουκτσής, Κανελλόπουλος, Κουγιουμιτζάκης, Λαπαρδάς, Μπούζας (60′ Παναγόπουλος), Καπαρδέλης, Κανέλλος, Αλούσι (74′ Στοφοράντοφ).