Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ένα και καλό για τον Χαραυγιακό

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για τον Χαραυγιακό που επικράτησε 1-0 των Σουρμένων στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης. Οι ‘νερατζούρι’ έχοντας σκόρερ τον Ζέλο πήραν το τρίποντο και ανέβηκαν στην πέμπτη θέση έχοντας 10 πόντους έναντι 5 βαθμών των ‘ροσσονέρι’ στην ενδέκατη. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 60′ από κάθετη πάσα του Μπίτιλη και εύστοχο πλασέ του Ζέλο μέσα από την μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι έπεσαν πάνω σε ένα εξαιρετικό Λύρο και δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Θέμης Γουσούλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τέλος για την ισοφάριση, όμως δεν γλίτωσαν την δεύτερη σερί ήττα.

Διαιτητές: Κατοίκος Κ., Σαμοΐλης Δ., Καρατζίκας Α.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος, Βαζούκης, Γκίκα, Ράμμος, Κατσαμπάνης, Στασινόπουλος (46′ Τουγουντζόγλου), Γουσούλης Θ., Ζέλο, Κωνσταντίνου (65′ Βουρλούμης), Μπίτιλης (77′ Λεβέντης), Ζήσης.

Σούρμενα (Μιχάλης Κάτσικας): Λύρος, Μετλλίου, Ζιώγας (65′ Αθανασόπουλος), Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Μανωλιάδης, Κορκολής, Τσακύρης, Γιαννόπουλος, Δημογιάννης (80′ λ.τρ. Τσουρουφλής), Γιοματάρης (75′ Μπόκιας).

Photo: Sportifico.gr