Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ένα και καλό για το Χαϊδάρι – Άτυχος ο Αρβανίτης

Published

on

Στο Χαϊδάρι, ο ΑΟΧ υποδέχτηκε την Ένωση Βοτανικού και επικράτησε 1-0 χάρις σε εκπληκτικό τέρμα του Καλαμπαλίκη. Οι δύο ομάδες παρουσίασαν καλά στοιχεία, οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι, όμως ο τραυματισμός του Δημήτρη Αρβανίτη επισκίασε την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα στο 68′, ο νεαρός αμυντικός προσγειώθηκε δυνατά στον πλαϊνό πέτρινο τοίχο έπειτα από τζαρτζάρισμα του Χατζή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κεντρικός αμυντικός των ‘κυανέρυθρων’ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Περιστερίου έχοντας ράμματα στο κεφάλι και σοβαρό πρόβλημα και στους δύο καρπούς του!

Στο αγωνιστικό μέρος, το Χαϊδάρι ήταν ανώτερο στο πρώτο μέρος χάνοντας πολλές ευκαιρίες κυρίως λόγω του Παναγιώτη Ντόνι. Ο νεαρός τερματοφύλακας σταμάτησε σε αρκετές περιπτώσεις τους αντιπάλους του, όχι όμως και στο 59′. Ο Χριστούλης σέντραρε από τα αριστερά και Καλαμπαλίκης πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με γυριστό σουτ. Στην συνέχεια, κυρίως μετά τον τραυματισμό του Αρβανίτη, έπεσε ο ρυθμός και οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο χωρίς να σκοράρουν τελικώς.

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Τάμαλης, Ζήσης.

Χαϊδάρι (Μανώλης Παπαδόπουλος): Τικταπανίδης, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Αρβανίτης (68′ λ.τρ. Πανταζόπουλος), Μπατής, Καλαμπαλίκης, Χριστούλης, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος (78′ Ρούσα), Νικολάου (60′ Παναγιωτακόπουλος).

Βοτανικός (Μάκης Ντέτσικας): Ντόνι, Φιλόπουλος, Λίτσο (60′ Ηλιάκης), Ντάμας, Κατσούδας, Μινασιάν, Χατζής, Ελ-Ράντι, Καπέλης, Σκεύης, Ντιντίφας (72′ Λαφίρης).

Πηγή φώτο: 24ώρες Χαϊδάρι