Connect with us

Γ Εθνική

Ένσταση ο Φωστήρας, η απάντηση του Ατρόμητου Πειραιά

Published

on

Ένσταση για την καταλληλόλητα και την άδεια του γηπέδου του Ατρομήτου, υπέβαλλε ο Φωστήρας λίγο πριν συμπληρωθούν 48 ώρες από τη λήξη της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Ο Ατρόμητος Πειραιά προχώρησε σε ανακοίνωση-απάντηση, ενώ πηγές μέσα από το σωματείο αναφέρουν πώς δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

“To Δ.Σ του Ατρομήτου Πειραιά με έκπληξη ενημερώθηκε για την κλήση σε απολογία από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ,ύστερα από την ένσταση που υποβλήθηκε από το ιστορικό και φιλικο σωματείο του Φωστήρα όσον αφορά στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Και αισθανόμαστε έκπληξη γιατί εσφαλμένα πληροφορήθηκαν η τους πληροφόρησαν κάποιες “ πηγές” .

Παράλληλα μας προκαλεί έκπληξη και η επίσπευση της κλήσης μας σε απολογία για ένα θέμα το οποίο ουσιαστικά δεν υπάρχει.

Κατα καιρούς στο γήπεδο μας έχουν φιλοξενηθεί πολλά και ιστορικά σωματεία όπως η η ΠΑΕ ΟΦΗ, η ΠΑΕ Ιωνικός, η ΠΑΕ Λεβαδειακός, ΠΑΕ Διαγόρας Ροδου ,η ΠΑΕ Χανιά, αλλά και άλλοι ιστορικοί σύλλογοι όπως ο Εθνικός και η Προοδευτική, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε κάποιο άλλο σωματείο.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά στο μεταξύ μας παιχνίδι, η διαιτητική τριάδα ,στην οποία δώσαμε δημόσια συγχαρητήρια όπως ο Παρατηρητής έλεγξαν τα πάντα όσον αφορά την άδεια του γηπέδου, που είχε όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις απο την περιφέρεια καθώς και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τη ασφαλή διεξαγωγή ενός αγώνα .

Επιπρόσθετα, μία μέρα πριν την διεξαγωγή του αγώνα οι άνθρωποι της ομάδας του Φωστήρα βρέθηκαν στο γήπεδο και έκαναν τη δική τους αυτοψία, όσον αφορά την παρουσία των φιλάθλων τους, ενώ πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη με τα δύο σωματεία και τους αρμόδιους φορείς, σύσκεψη που αφορά στα μέτρα για την διεξαγωγή ενός αγώνα .

Ως μία ιστορική ομάδα, που σέβεται ΑΠΑΝΤΕΣ , δηλώνουμε την έκπληξη μας για την εν λόγω ένσταση και από τη στιγμή που κανένας αντίπαλος ,μέχρι τώρα, δεν έχει παραπονεθεί για τη φιλοξενία μας η για τις συνθήκες των μεταξύ μας αγώνων, και θα συνεχίσουμε να είμαστε υπόδειγμα ΄’οπως αρμόζει στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορία μας.”

ΠΗΓΗ: Primesport