Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ένταση, αποβολές και «μανούρες» στον Κορυδαλλό αλλά ο Αργοναύτης το «βιολί» του

Published

on

Νέα  επιτυχία για τον Αργοναύτη που επιβλήθηκε με 4-0 στον Κορυδαλλό του Ποσειδώνα σημειώνοντας  τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται πρώτος στην κατάσταση περιμένοντας το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ΑΕ Περάματος -ΑΟ Κορυδαλλού.

Τα τέρματα σημείωσαν οι Ράμα στο 3’ στο 16’ και στο 60’ (το ένα με πέναλτι) και ο Τσέλα με υπέροχο σουτ στο παραθυράκι της εστίας του

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο  παιχνίδι επικράτησε ένταση όταν στο 50’ ο ρέφερι Γανναράκης όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα απέβαλε τον Zhonga που απώθησε βίαια αντίπαλο του και στην συνέχεια απέβαλε τους Αναζίκο και Ψαρούδη από τον Ποσειδώνα γιατί σκαρφάλωσαν στην κερκίδα και διαπληκτίστηκαν με οπαδούς στην εξέδρα.

ΑΣΧ Ποσειδών: Παύλου, Βούτσινος, Ζαχαρίου(86΄Ζόμπας), Αναζίκος, Αλεξάν, Πολυχρονάκης, Βενάκης(46’ Βερρόπουλος), Λειβαδίτης(80’ Αργυρόπουλος), Ευαγγελόπουλος(80’ Κόλλιας), Σπυρόπουλος, Λουπίδης(46’ Ψαρράκης).

Αργοναύτης: Τσιαβός, Μπουρδάμης, Χωριάτης(72′ Κοντόπουλος), Μελάς(80′ Λάτσινος), Ματάι(80′ Κατσουρής), Μιφτάρι, Γλύκας, Ξυπολητάς(72′ Lalaj), Cela, Ράμα(72′ Νταβέλης), Zhonga.