Connect with us

Uncategorized

Ένταση, βροχή και 1-1 στο Πανηλειακός – Ζάκυνθος.

Published

on

Πολύ δυνατό ήταν το φιλικό ματς που έδωσε  ο Πανηλειακός στον Πύργο με αντίπαλο τη Ζάκυνθο. Ματς για γερά νεύρα, με δυνατές μονομαχίες, με ένταση και υπό βροχή στο β’ ημίχρονο. Οι δυο ομάδες έδειξαν έτοιμες για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παρουσιάζοντς “δεμένα” σύνολα.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1, με τον Πανηλειακό να προηγείται και τη Ζάκυνθο να ισοφαρίζει.

Ο Πανηλειακός προηγήθηκε στο 37΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λώττα (πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι), ενώ η Ζάκυνθος ισοφάρισε στο 60΄ με κοντινό σουτ του Κωνσταντινίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λιβέρη.

Μετά την επίτευξη του 1-0 σημειώθηκαν αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ενώ η Ζάκυνθος εξέφρασε έντονα παράπονα από την αντιμετώπιση του διαιτητή Αδαμόπουλου.

Από εκεί και πέρα ο Πανηλειακός απείλησε στο 25΄ όταν ο Κρυστάλλης βρήκε το Γήττα κι ο τελευταίος σούταρε δυνατά με τον Τοπαλίδη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ αλλά και στο 77΄ όταν ένα σουτ του Τομαρά από το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο Τοπαλίδης. Ένα σουτ από το ύψος της περιοχής από το Σωτηρόπουλο, έφυγε άουτ λίγο πριν τη λήξη (88΄).

Η φιλοξενούμενη ομάδα στάθηκε αρκετά καλά και απείλησε για πρώτη φορά στο 21΄ όταν ο Χαριάτης πήρε τη μπάλα από το Λιβέρη, μπήκε πλάγια στην περιοχή και σούταρε για να υποχρεώσει το Θεοδωρόπουλο σε δύσκολη επέμβαση. Ακόμη ο Κακολύρης στο 85΄ είχε ένα καλό συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

 

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρακόπουλος, Ταφαρλής, Κολόκας, Ακπαρίδης, Μανιάτης, Θωνιάτης, Γήττας, Λώττας, Κυριακίδης, Νικολόπουλος, Κρυστάλλης. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Μανωλόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καφαντάρης, Μπράβος, Κάλφας, Βατσής, Τομαράς.

 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Τοπαλίδης, Γραικός, Κωνσταντινίδης, Κωστάκης, Τσιριγώτης, Λιβέρης, Χαριάτης, Γαβριηλίδης, Νεόφυτος, Παντελής, Σαμαράς. Ακόμη αγωνίστηκαν και οι Καρυπίδης, Διαμαντόπουλος, Κακολύρης, Δριμούρας, Νεσιόρ.

ilia sport

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply