Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ένταση και “γαλλικά” στις Σιταποθήκες, ο Κορυδαλλός 3-1 τον ΑΣ Κωφών

Published

on

Με το δεξί ξεκίνησε τα play off η ομάδα του Γιώργου Βολακάκη καθώς επικράτησε του ΑΣ Κωφών 3-1 σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και τέσσερις αποβολές.

Τα τέρματα για τον ΑΟ Κορυδαλλού σημείωσαν  ο Λαμπάκης στο 37’ με κεφαλιά και στο 93’, καθώς και ο Γολεμάτης Ανδρέας στο 43’.

Για τον ΑΣ Κωφών μείωσε σε 2-1 ο Ζαχαριάς στο 53’

Στο 15’ οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σαριανίδη.

Στην ανάπαυλά υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και όπως αναφέρει ο ρέφερι της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα απέβαλε τους  Γολεμάτης Α.  και Κοζανίτη  από τον ΑΟ Κορυδαλλού  καθώς και  τους Σαριανίδη και Τσορτανίδη από τον ΑΣ Κωφών.

Με την λήξη του αγώνα όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, οπαδοί των φιλοξενούμενων είχαν μπει στον χώρο τον αποδυτηρίων έβριζαν τον προπονητή  Κορυδαλλού και τους ποδοσφαιριστές  και κατόπιν εκλύσεως  των τυπικά γηπεδούχων για ασφαλή αποχώρηση τους από το γήπεδο, ειδοποιήθηκε από τον παρατηρητή του αγώνα η αστυνομία,  τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από λίγα λεπτά που έκανε την εμφάνιση της η αστυνομική δύναμη.

Διαιτητής ήταν ο Καζάς.

ΑΟ Κορυδαλλός: Μαστοράκης, Γκολεμάτης, Μαυροκέφαλος(89’ Ευαγγέλου), Ανδρέου, Δημητροκάλης, Λαμπάκης, Μπερτσιμάς(83’ Αντωνόπουλος), Γιώτη(60’ Ξαφάκης), Κοζαντίτης, Σωτηρόπουλος(89’ Λογανίδης), Γολεμάτης Α.

ΑΣ Κωφών: Γιατράς, Δόγκας(60’ Ανεστίδης), Καράμπελας, Σάββας, Μπερίκος(46’ Aliraj), Τοπίκογλου, Ζαχαριάς, Καλαϊτζόγλου, Σαριανίδης, Τσορτανίδης, Αγουρσαλίδης.

Advertisement