Connect with us

Uncategorized

Ένταση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ..

Published

on

Η εκ νέου υπομονή που ζήτησε ο Αδαμίδης από τους παίκτες της ΑΕΚ δημιούργησε εκνευρισμό στα αποδυτήρια της ομάδας. Τα λεγόμενα των αρχηγών, η αντίδραση του Λεονάρντο, το ξέσπασμα του Βάργκας και οι σκέψεις για μεμονωμένες κινήσεις.

 

Το οικονομικό πρόβλημα και οι συνεχόμενες αναβολές στις οφειλές της διοίκησης προς τους παίκτες έχουν κάνει την κατάσταση στα αποδυτήρια της “Ένωσης” να μυρίζει μπαρούτι και αν δεν δοθεί σύντομα λύση κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες.

 

Το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης συναντήθηκε με τους αρχηγούς όμως αντί για χρήματα μοίρασε ξανά υποσχέσεις και τους συνέστησε να κάνουν υπομονή. Η “φωτιά” φούντωσε όταν χρειάστηκε οι αρχηγοί (Δέλλας, Καφές, Λυμπερόπουλος) να μεταφέρουν στους υπόλοιπους όσα τους είπε ο Αδαμίδης στην απογευματινή προπόνηση.

 

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη στα αποδυτήρια των κιτρινόμαυρων και τα αίματα άναψαν όταν ο Λεονάρντο ζήτησε επίμονα από τους αρχηγούς να μάθει τι ακριβώς τους είπε ο Αδαμίδης. Ο Καφές αντέδρασε με τους δύο παίκτες να έχουν μία σύντομη λογομαχία, η οποία σταμάτησε με την παρέμβαση του Δέλλα.

 

Ο έμπειρος αμυντικός είπε στους υπόλοιπους τα λεγόμενα του Αδαμίδη, τα οποία ωστόσο δεν ήχησαν καθόλου καλά στα αυτιά των συμπαικτών του. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ήταν έξαλλοι με την στάση του Αδαμίδη, ενώ ο Βάργκας ξέσπασε τονίζοντας πως δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο όταν τον παίρνουν συνεχώς για το αυτοκίνητο και το σπίτι του τα οποία είναι απλήρωτα. Ο Δέλλας υπογράμμισε στους συμπαίκτες του πως ο καθένας πλέον μπορεί να ακολουθήσει όποιον δρόμο επιθυμεί.

 

Κάπου εκεί παρενέβη και ο προπονητής της “Ένωσης”. Ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε πως το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν όλοι και πως κανένας δεν παίρνει λεφτά κάτω από το τραπέζι, ενώ συμφώνησε με τον Δέλλα πως ο καθένας είναι ελεύθερος πλέον να πράξει κατά βούληση.

 

Αυτή είναι και η διαφοροποίηση που προέκυψε από τις σημερινές εξελίξεις, καθώς, ενώ μέχρι τώρα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν ενωμένοι πλέον αρκετοί είναι αυτοί, μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντόπουλος και ο Λαγός, που σκέφτονται να προχωρήσουν μόνοι τους.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply