Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ένωση Απόλλωνα-Ρέντη – ΑΕ Νέου Φαλήρου 2-2 (2-3 στην παρ)

Published

on

Σε ένα ματς με πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις, η ΑΕ Νέου Φαλήρου ήταν αυτή όπου πανηγύρισε τελικά την πρόκριση με 3-2, σκοράροντας μάλιστα ένα λεπτό πριν την λήξη της παράτασης και ενώ η Ένωση Απόλλωνα-Ρέντη αγωνιζόταν με εννέα ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 13’ με το γκολ του Σαμοθράκη, αλλά στο 32’ ο Μιχαηλίδης έκανε το 1-1. Στο 62’ ο Μουρτογιάννης με πέναλτι έκανε την ολική επαναφορά για τους γηπεδούχους, όμως με τον ίδιο τρόπο το Νέο Φάληρο έστειλε το ματς στην παράταση με τον Λάλα. Εκεί ο Σαμοθράκης έγινε ο ήρωας της αναμέτρησης, αφού με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 119’ έδωσε την πρόκριση στην ΑΕ Ν. Φαλήρου. Για την «Ένωση» αποβλήθηκαν οι Κοντός στο 15’ και Θεοχαράκης στο 112’. Διαιτητές ήταν οι Αργύρης, Γκολές και Παντελής.

ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ: Πάπαρης, Λυμπερόπουλος, Δαβιτίδης, Μουτόγιαννης, Θεοχαράκης, Ελ Νάχας, Κουτούζος, Καγιάς(75’ Βασιλόπουλος- 112’ Μητσάκος), Κόντος, Αθανασίου(60’ Λανάι), Μιχαηλίδης

Ν. ΦΑΛΗΡΟ: Kρασάς, Κούπας, Κούτρας(110ʼ Αλεβιζιώτης), Κορόνας(25’ λ.τρ. Αβτιαϊ), Τσολάκος, Λάλα, Γονατάς, Έβερεστ, Μυλωνάς, Μιχαηλίδης,  Σαμοθράκης.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply