Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ένωση Α.Α. Ρέντη- Ίκαρος Καλλιθέας 0-1

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο του Ρέντη όπου ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ και ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ απέδωσαν υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο και οι φιλοξενούμενοι πήραν μια δύσκολη όσο και σημαντική για την συνέχεια νίκη με σκορ 0-1… Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Κωστάδη και τον Ομάρ Σαλέμ (δις), ενώ στο 30′ ο Διαμαντόπουλος στην πιο κραυγαλέα ευκαιρία του πρώτου μέρους νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Ηλιάδη! Στο 35′ ο ΙΚΑΡΟΣ απείλησε με τον Τρικαμηνά (εξαιρετική επέμβαση του Βασιλακόπουλου σε κόρνερ), και στο 42′ μετά από απίθανο συνδιασμό των φιλοξενούμενων ο Ναυπλιώτης έγραψε το 0-1 με δυνατό ευθύβολο σουτ! Στο Β’ ημίχρονο συνεχίστηκε ο καλός ρυθμός εκατέρωθεν με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν σε γενικές γραμμές το παιχνίδι, χωρίς να γίνονται πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 56′ ο Μέτα έχασε καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ του ΙΚΑΡΟΥ, ενώ στο 83′ ο Λιμήτσιος αστόχησε με την σειρά του σε επέλαση από την αριστερή πλευρά. Αλλά την μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασαν οι γηπεδούχοι στο 86′ όταν το σουτ του Ποπιέλα έξω από την περιοχή απέκρουσε εξαιρετικά σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας Ηλιάδης! Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ο ΙΚΑΡΟΣ έκανε καλή διαχείριση και κράτησε με σχετική άνεση το πολύτιμο “διπλό”. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο ήταν σήμερα για τους φιλοξενούμενους ο βοηθός του προπονητή Κώστα Παπουτσή, Κώστας Καραδήμος, λόγω υποχρεώσεων του πρώτου… Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΝΩΣΗ ΡΕΝΤΗ (Βλάνταν Ζίβκοβιτς): Βασιλακόπουλος, Μπρέσου (82′ Άρατος), Νουαλάλ, Παλαχάρ, Κωστάδης, Γκαγκώσης (60′ Βασιλόπουλος), Ποπιέλα, Σαλέμ, Πρέκας, Μουρελάτος, Διαμαντόπουλος.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κώστας Καραδήμος): Ηλιάδης, Τρικαμηνάς (71′ Τριμήτσης Κ.), Καραουλάνης, Ναυπλιώτης, Μαγουλάς Π., Πλέσσας, Λιμήτσιος, Καλελά (46′ Τσαρούχας), Γραίος, Θεοδοσίου (40′ Μαγουλάς Χ.), Μέτα (83′ Τριμίτσης Α.) Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δημήτρης Ζησιμόπουλος με βοηθούς τους Νίκο Λεκαράκο και Κώστα Κεφαλιακό, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Κώστας Φελλάς…