Connect with us

3ος Όμιλος

Ένωση Ερμιονίδας-Ηρακλής Ψαχνών 2-0

Published

on

Η έλευση του Δημήτρη Μαγκαφίνη στον πάγκο της Ένωσης Ερμιονίδας έφερε αέρα αισιοδοξίας στο σύλλογο από την Αργολίδα ο οποίος επικράτησε για την 8η αγωνιστική με 2-0 του Ηρακλή Ψαχνών. Με το τρίποντο αυτό, η Ένωση σκαργάλωσε στην 11η θέση έχοντας εννέα βαθμούς μειώνοντας τη διαφορά της από την προνομιούχο 9η θέση στους δυο βαθμούς. Από την άλλη, οι πράσινοι που προσπάθησαν να δείξουν αντίδραση μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής δεν τα κατάφεραν μένοντας στους έξι βαθμούς και την 13η θέση. Στο 39′ ο Τριμπόνιας και στο 49′ ο Σχοινάς πέτυχαν τα τέρματα που έκριναν τον αγώνα, με τους γηπεδούχους να πατούν καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχοντας τη μπάλα στην κατοχή τους. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νταμαρλή στο 68′.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δ. Μαγκαφίνης): Πονηρός, Σκεντράι, Σαμαράς, Παναγιωτίδης, Μπιμπισίδης, Νταμαρλής, Στάικος (76′ Πλαστουργός), Μαρίνης, Τριμπόνιας (71′ Παναγιώτου) Μιχαλάκης, Τριανταφύλλου (46′ Σχοινάς)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γ. Μωυσιάδης): Καρατάσος, Σπήλιος, Σενάι, Ντέντια (46′ Αθανασίου) Μπριλάκης, Ζαχαράκης, Ντεντής (65′ Δούλος), Κόκκαλης, Μουτουσίδης, Καπνόπουλος (46′ Τόρρες), Καρκασίνας