Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έξαλλοι στον Άγιο Δημήτριο…

Published

on

Μεγάλος εκνευρισμός και οργή επικρατεί στις τάξεις του Αγίου Δημητρίου μετά την αναφορά του ονόματος της ομάδας ανα’μεσα στις ομάδες που οφείλουν χρήματα από πρόστιμα στην ΕΠΣΑ και απειλούνται με μη ορισμό των αγώνων τους.

Η διοίκηση της ομάδας μας απέστειλε την ακόλουθη επιστολή…

Με έκπληξη είδαμε στην ανακοίνωση της ΕΠΣΑ ότι η ομάδα μας είναι μια από αυτές που οφείλουν χρήματα από πρόστιμα στην Ενωση, και απειλούνται με μη ορισμό των αγώνων τους. Αυτό είναι εντελώς ανακριβές και ψευδές.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς ενημέρωση του κόσμου, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα. Η ομάδα μας έχει πληρώσει όλα τα πρόστιμα που τις έχουν επιβληθεί, δικαίως ή αδίκως. Το τελευταίο πρόστιμο των 500 ευρώ έχει διακανονιστεί, με την πρώτη δόση να έχει εξοφληθεί, ενώ η ημερομηνία λήξης της δεύτερης δόσης (την οποία ήδη εξοφλήσαμε) δεν είχε παρέλθει τη στιγμή που η ΕΠΣΑ μας συμπεριέλαβε στις ομάδες που οφείλουν…

Αλήθεια κύριοι της ΕΠΣΑ, έχετε καταλάβει ότι δεν διοικείτε την Super League, αλλά ερασιτεχνικές ομάδες? Επιβάλλετε εξωπραγματικά πρόστιμα σε ερασιτεχνικά σωματεία, που το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να αφανίσουν τις ομάδες, αφού όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολες είναι οι καταστάσεις στα ερασιτεχνικά σωματεία. Με αλλοπρόσαλλες και ψευδείς ανακοινώσεις που εκδίδετε μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων, δίνετε την εντύπωση πως δεν σας ενδιαφέρει η τύχη των σωματείων, αλλά νοιάζεστε μόνο για τις εισπράξεις,

Επαναλαμβάνουμε, ότι ο Αγιος Δημήτριος δεν οφείλει ούτε ευρώ, παρά τα μεγάλα πρόστιμα που συνεχώς μας επιβάλλονται, χωρίς τις περισσότερες φορές να έχουμε ευθύνη.

Ο πρόεδρος

Μανώλης Τζινευράκης

Το ΔΣ