Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έξαλλοι στους Αγίους Αναργύρους για τη διαιτησία

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο τύπου εξέδωσαν οι Άγιοι Ανάργυροι…

Η Ένωση Αγίων Αναργύρων έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια την αμέριστη εμπιστοσύνη που έχει στην ελληνική διαιτησία και παρότι έχει αδικηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν δεν έχει ασχοληθεί με το κομμάτι αυτό, θεωρώντας ότι η διαιτησία προσπαθεί να κάνει όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά της.

Ωστόσο η υπομονή έχει και τα όρια της και επειδή είμαστε μια ομάδα που καθημερινά δουλεύουμε προκειμένου να δίνουμε ευκαιρίες σε δικά μας παιδιά, δεν μπορούμε να βλέπουμε ορισμένους να παίζουν με τον ιδρώτα τους.

Επαναλαμβάνουμε ότι δεν έχουμε ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με το κομμάτι της διαιτησίας, ωστόσο, η συμπεριφορά του κ. Τσατσούλη στο χθεσινό ματς (7/11) με τον ΑΟ Περιστερίου, μας αναγκάζει να πάρουμε θέση.

Ο κ. Τσατσούλης και οι βοηθοί του από τη στιγμή που η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα στο σκορ έκαναν ό,τι μπορούσαν ώστε να “διαλύσουν” ένα όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες.

Τόσο κακό ήταν δηλαδή που η ομάδα μας προηγήθηκε, ήταν καλύτερη στον αγώνα και άξιζε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα; Απ’ ότι φαίνεται ο κ. Τσατσούλης και οι συμπαραστάτες του (βοηθοί) δεν συμφωνούσαν με αυτό και φρόντισαν με τις… εφευρέσεις του να χαλάσουν την εικόνα ενός αγώνα, με αποκορύφωμα την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο ποδοσφαιριστής μας Κατσάρας στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το γεγονός πάντως ότι ο ποδοσφαιριστής μας, Φωτόπουλος, μετά το ματς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω διάσεισης δείχνει πολλά και ευχόμαστε την επόμενη φορά που ο κ. Τσατσούλης σφυρίξει τους Αγιους Αναργυρους να είναι ακριβοδίκαιος και να μην μεροληπτεί.

Υ.Γ. Η ομάδα μας φέτος έχει αδικηθεί αρκετές φορές και είναι κρίμα το καλύτερο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της χώρας να μην μπορεί να λύσει το… πρόβλημα της διαιτησίας.