Connect with us

stoplekto

Έξω ο Άγιος Θωμάς τη Λαύρα

Published

on

Καλύτερος ο Άγιος Θωμάς επικράτησε εκτός έδρας της Λαύρας Αργυρούπολης με 2-1.

Στο 45΄ ο Παπανικολάου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Αλικάι άνοιξε το σκορ ενώ ο Αλικάι έκανε το 0-2.

Ο Αδαμίδης στο 61΄μείωσε για τους γηπεδούχους που λίγο έλειψα να ισοφαρίσουν  στο 65′, όταν ο Χρυσικός απέκρουσε το πέναλτι του Μαντακίδη (το είχε κερδίσει ο Τζεμόπουλος ένα λεπτό νωρίτερα από τον Θύμιο Γ., ο οποίος και αποβλήθηκε). Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για πέναλτι στο 89′, όπου  ο Χριστοδούλου ( σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες )βρίσκει την μπάλα με το χέρι, αλλά ο Σύψας θεώρησε ότι ήταν ακούσιο και έδειξε «παίζετε». Στην αμέσως επόμενη φάση ήταν η ώρα των φιλοξενούμενων να διαμαρτυρηθούν για πέναλτι σε πτώση του Καραούζα Π.

Η Λαύρα είχε την ευκαιρία να ανοιξει πρώτη το σκορ αλλά στο 11΄ο Τζεμόπουλος είχε δοκάρι.

Διαιτητές: Σύψας, Ρεντζέλος, Σταντσίου

ΛΑΥΡΑ: Δοβέλος, Κανέλλος Κ., Συμεωνίδης (68′ Μωραΐτης), Λικσκεντάι, Παγκάκης, Κανέλλος Αν., Τζεμόπουλος, Μωχαμέτι, Ζαρχάνης (46′ Μαντακίδης), Κολακλίδης, Πολίτης (46′ Αδαμίδης)

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Χρυσικός, Ζαρκαδούλας, Χριστοδούλου, Βόλτης, Θύμιος Γ., Σούρλας (90′ Καπλάνης), Θύμιος Δ., Παπανικολάου (83′ Καραούζας Π.), Μαντέλος (66′ Κύριος), Τσινιάς, Αλικάι

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply