Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Έπεσε η αυλαία” για τις Ακαδημίες του Αστέρα Μαγούλας

Published

on

Η σχετική ανακοίνωση από τον σύλλογο της Δυτικής Αττικής αναφέρει:

Άλλη μια πανέμορφη ποδοσφαιρική σεζόν με τον Αστέρας Μαγούλας  γεμάτη από παιχνίδια και πολλά γκολ χαράς και ευτυχίας έφτασε στο τέλος της.
Φέτος ήταν η δεύτερη χρονιά από τότε που Επανιδρύθηκε – Λειτούργησε η Ακαδημία, ουσιαστικά όμως είναι η πρώτη σεζόν που λειτούργησε σε κανονικούς ρυθμούς και είμαστε περήφανοι για αυτό που προσφέραμε στα παιδιά.
Νιώθουμε καλά μέσα μας αφού για ακόμα μία χρονιά μείναμε αντάξιοι σε αυτό που πρεσβεύουμε σαν Ακαδημία, δίνοντας βάση στην ουσία που είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εκπαίδευσης στις προπονήσεις και στα παιχνίδια των παιδιών και όχι στην δημιουργία ψεύτικων ονείρων με στόχο μόνο το ποδόσφαιρο.
Εμείς είμαστε μία Σχολή ποδοσφαίρου που είναι χαμηλά στις προτεραιότητας μας, η διαδικασία βελτίωσης μόνο του ποδοσφαίρου.
Μας ενδιαφέρει μέσα από την προπόνηση και τα παιχνίδια, να προσφέρουμε στα παιδιά την ΑΣΦΑΛΕΙΑ να γνωρίσουν ακόμα περισσότερο τον εαυτό τους και να πιστέψουν ακόμα περισσότερο στις δυνατότητες τους, με μοναδικό σκοπό την βελτίωση τους σαν άνθρωποι και σαν σκεπτόμενα μελλοντικά στελέχη ενός καλύτερου αύριο για την κοινωνία μας.
Το ποδόσφαιρο έχει την δυνατότητα να τους προσφέρει όλα αυτά γιατί συνδυάζουν το παιχνίδι με την μάθηση. Έτσι, είναι ακόμα πιο εύκολο να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν τις αξίες και βάλουν σε μία σειρά τα θέλω τους.
Όλοι οι συντελεστές της Ακαδημίας (Διοίκηση, Υπεύθυνος Οργάνωσης & Λειτουργίας Τεχνικός Διευθυντής, προπονητές) έχουμε την δική μας ταυτότητα και συνεχίζουμε με ΣΕΒΑΣΜΟ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ προς τα παιδιά και τους γονείς τους.
Ευχαριστούμε τα παιδιά για όσα μας έμαθαν και φέτος.
Ευχαριστούμε και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους αποδεικνύοντας για μια ακόμη χρονιά ότι όλα μπορούν να αλλάξουν αρκεί να υπάρχει ξεκάθαρη κατεύθυνση και ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.
Διαχρονικά όπου και αν έχω θητεύσει ως Υπεύθυνος Ακαδημίας, πρωταρχικός σκοπός μου ήταν, είναι και θα είναι, να βλέπω παιδιά ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ εκπαιδεύοντάς τα, να είμαστε ΟΛΟΙ για ΟΛΟΥΣ.
Γιατί … Όλα μπορούν να αλλάξουν με ένα απλό χαμόγελο, μπορούμε να το καταφέρουμε αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί.
Καλό Καλοκαίρι σε Όλους !