Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Έπιασαν κορυφή τα Βριλήσσια, 2-1 με ανατροπή εκτός τον Αστέρα Εξαρχείων

Published

on

Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από νωρίς, τα Βριλήσσια επικράτησαν εκτός έδρας επί του Αστέρα Εξαρχείων με 2-1 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έφτασαν έτσι τους 49 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση μαζί με τον Φοίνικα Περιστερίου, ενώ ο Αστέρας είναι με 21 βαθμούς στην 13η θέση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξε περίπου δεκάλεπτη διακοπή, όταν στο 70′ ο παράγοντας του Αστέρα Δημήτρης Μωραΐτης στην προσπάθεια του να μαζέψει μια μπάλα που είχε βρεθεί εκτός γηπέδου βρέθηκε στο έδαφος πέφτοντας από μεγάλο ύψος. Ο γιατρός του αγώνα έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες, με τον άτυχο Δημήτρη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Το παιχνίδι συνεχίστηκε όταν ο γιατρός επέστρεψε στο γήπεδο.

Μόλις στο 2′ ο Σιατούνης έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Όμως με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν σαν αλλαγή, τα Βριλήσσια έφτασαν γρήγορα στην ανατροπή. Αρχικά στο 48′ ο Νικόλα έκανε το 1-1, με τον Τσιούμα Σ. στο 53′ να κάνει το 1-2 που έμεινε σαν τελικό σκορ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΊΩΝ: Αντωνόπουλος, Φιλιππόπουλος (89′ Βασιλακόπουλος), Κοκόλης, Παρμάκης, Κατσούδας (58′ Λούτσος), Σιατούνης (58′ Φωτιάδης), Κώτσης (68′ Διαμαντίδης), Καραγκούνης, Μπούζης, Παπανικολάου (58′ Τσούκας), Καραμάνος.

ΒΡΙΛΉΣΣΙΑ: Τζεβελέκης, Δημητριάδης (46′ Νικόλα), Τομαράς (46′ Τσιούμας Μ.) Λύκος (46′ Τσιούμας Σ.), Δημητρέλος, Αραμπατζής, Πετόκου Κ. (90+7′ Αποσκίτης), Μότσιος, Καλιαμπάκας (90+6′ Σταφυλάτος), Ματσαδές, Κόκκινος.