Connect with us

stoplekto

Έπιασε κορυφή το Μπογιάτι

Published

on

Στο  αγώνα   των  προτοπόρων ο Ολυμπιακός  εκμεταλλευόμενος και την αριθμητική του υπεροχή -αποβολή  ΕλΓκαμάλ    στο 52΄ -παίζοντας  με πάθος πήρε  τελικά   την νίκη με 4-2.Η ομάδα   της  Παλλήνης έπαιξε έξυπνα    στο α  ήμίχρονο  και προηγήθηκε  νωρίς με τον Μουστόγιαννη 0-1.

Το Μπογιάτι ισοφάρισε με τον Χρήστο Τσεβά μετά  από ωραίο  στρώσιμο του Σουσούνη.Η πάλληνη   στο 40΄   προηγήθηκε και πάλι  με τον  εξαιρετικό Μουστόγιαννη.

Στο β ημίχρονο   η ομάδα  του  Γιάννη  Μαγγίνα ανέλαβε  πρωτοβουλία   και ισοφάρισε  με τον  Τσέλα   από κοντά στο 72΄.Ενώ  λίγα  λεπτά   αργότερα  77΄ ο   δραστήριος    νεαρός Μπαλωμένος  έκανε   την   ανατροπή΄ πετυχαίνοντας   με σουτ   το 3-2.

Το τελικό   σκόρ έκλεισε   έμπειρος  επιθετικός  Σουσούνης με ωραίο  διαγώνιο   σουτ.

Καλή  η   διαιτησία των Γαλάνη ,Δουλγεράκη  Τζαφόλια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Μαγγίνας): Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σεβδαλής (46′ Τσιούμας), Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Ρόμπολας,Σουσούνης,Κατσούγρης,  ΝτεντόπουλοςΠαν.-85΄Γιουβανέλης),  Χ. Τσεβάς,-68΄Τσέλλα- Κ. Τσεβάς.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας-Φαράκος): Τσούκας, Χρόνης, Νάκου, Ελ Γκαμάλ, Αλ. Καλούδης, Κούνας-82΄Κάππος,, Δαραμούσκας, Μουστόγιαννης  Μυρτάι,-58΄Κυριόπουλος. ,Βλάχος,Κοβάνης..

Του Νίκου Σαλτερή