Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Έπιασε τον Κριό απο τα… κέρατα (φωτο)

Η Πανελευσινιακή Ένωση 7-0

Published

on

Σαρωτική η Πανελευσινιακή Ένωση έπιασε τον Κριό από τα κέρατα και τον φιλοδώρησε με επτά τέρματα.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς ήταν επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που με τους Κόρμαλη, Ρόκα, Τιπτιρή, Σγουρόπουλο, Παντελίδη έκανα στο γήπεδο ότι ήθελαν.

Μόλις στο 10΄ο Καλοειδάς ανέτρεψε τον Ρόκα και ο Κόρμαλης με πέναλτι άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 24΄καλό σουτ του Σγουρόπουλου απέκρουσε ο Ζαφείρης ενώ στο 28΄ νέο σουτ του ίδιου παίκτη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 32΄μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ιατρού σηκώθηκε ψηλότερα από όλους αλλά η κεφαλιά πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 44΄Σγουρόπουλος και Ρόκας συνδυάστηκαν υπέροχα με τελικό αποδέκτη τον Τιπτιρή που έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 53΄ο Τιπτιρής βρέθηκε τετ α τετ αλλά ο Ζαφείρης απέκρουσε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Ιατρού έπιασε κεφαλιά και ο Σίνος Λ απέκρουσε δίκην τερματοφύλακα. Ο διαιτητής Σταμάτης τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Ρόκας ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο 62΄έγινε η μοναδική φάση για τον Κριό. Το έμμεσο φάουλ του Βάντζου στην μικρή περιοχή απέκρουσε ο Ρουμελιώτης.

Στο 66΄από σέντρα του Μιχαήλου, ο Ρόκας έπιασε σουτ η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Παντελίδης έκανε το 4-0.

Στο 67΄ο Γκίνης έκοψε στην άμυνα, προωθήθηκε αποφεύγοντας δύο αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε μεγάλη μπαλιά στον Παντελίδη που έκανε το 5-0.

Στο 74΄ο Οικονομόπουλος με ατομική ενέργεια έκανε το 6-0.

Στο 80΄ο Ρόκας απέφυγε δύο παίκτες και διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Άψογος ο διαιτητής Σταμάτης και οι βοηθοί Τσούμας και Κυριακογιάννης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ: Ρουμελιώτης, Μιχαήλος, Οικονομόπουλος, Βάσης, Ιατρού, Γκίνης, Βλαχόπουλος (57΄Παντελίδης), Σγουρόπουλος (72΄Γκιάτης), Ρόκας, Κόρμαλης (81΄Στάμου), Τιπτιρής.

ΚΡΙΟΣ: Ζαφείρης, Παυλάκης, Καλοειδάς, Σίνος Λ, Ασβεστόπουλος (46΄Φωτιάδης), Μποφυλάκης, Βαλμάς, Βάντζος, Σίνος Γ (70΄Κοντονιάς), Τόλας, Μύγας (61΄Πέτρου).

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply