Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έπλεξε το εγκώμιο του Μπιρμπιλή ο Σταμπουλίδης

Published

on

Το εγκώμιο του Νίκου Μπριμπιλή εξήρε ο προπονητής του Μικρασιατικού, Κώστας Σταμπουλίδης, με τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Ο σκόρερ του προσφυγικού συλλόγου, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο νεαρός προπονητής έπαιξε με πρόβλημα τραυματισμό δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο για να αγωνιστεί και για το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά, το κείμενο

Εγώ θέλω να σταθώ στο ότι η ομάδα αποτελείται από παιδιά που έχουν αρκετά μεγάλη προσωπικότητα που σε αυτήν την φάση που είναι η ομάδα έχω την εμπιστοσύνη ότι θα βγουν μπροστά και θα κάνουν ότι καλύτερο για την ομάδα. Στο σημερινό παιχνίδι την αρχή τη έκανε ο Νίκος ο Μπιρμπίλης ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί από πολλούς να θεωρείται κακός χαρακτήρας εγώ δουλεύοντας καθημερινά μαζί του βλέπω ένα ποδοσφαιριστή που δουλεύει καθημερινά και δίνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι για να πάρει η ομάδα του νίκη…Στο σημερινό παιχνίδι ηταν αυτός που παρόλο το πρόβλημα του τραυματισμού που είχε από την αρχή του παιχνιδιού έπαιξε μέχρι το τέλος και ήταν αυτός που μας έδωσε ένα πολύ σημαντικό βαθμό. Η ομάδα έχει και άλλα τέτοια παιδία που ξαναλέω ότι αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα θα είναι αυτοί που θα βγουν μπροστά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της….