Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Έριξε βόμβα με τον πρωταθλητή Σωκράτη Τσουκαλά ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Published

on

Στον Ολυμπιακό Λιοσίων η ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Άρη Πετρούπολης και η ήττα από το Χολαργό, ίσως έδειξαν στη διοίκηση ότι θα χρειάζονταν να γίνει μια υπέρβαση ούτως ώστε η ομάδα να αποκτούσε ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της. Η ενίσχυση στην γραμμή της οπισθοφυλακής αποτελούσε επικτακτική ανάγκη με τον Ανδρέα Γεωργόπουλο και και τους συνεργάτες του να κάνουν το… μπαμ. Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου, στην ομάδα των δυτικών προστιων εντάχθηκε ο Σωκράτης Τσουκαλάς. Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ασπρόπυργο, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους των “ερυθρόλευκων” αποτελώντας μια από τις πιο ουσιαστικές προσθήκες των τελευταίων χρόνων. Ο Τσουκαλάς που μεγάλωσε στην περιοχή των Λιοσίων πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Ασπρόπυργο κάνοντας πρωταθλητισμό με τη φανέλα του συλλόγου από τη Δυτική Αττική.

Μεταξύ άλλων ο Τσουκαλάς έχει περάσει από Αστέρα Βλαχιώτη, κάνοντας επίσης πρωταθλητισμό, Ηράκλειο, Χαλκίδα, Πανσερραϊκό, Φωκικό ΑΕΚ μετρώντας επτά συμμετοχές στην Σουπερ Λιγκ με τη φανέλα της Ένωσης και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η επιστροφή του Τσουκαλά στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά έρχεται μετά από 11 χρονια καθώς την τελευταία φορά που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα η ομάδα άνηκε στην Δ’ Εθνική.