Connect with us

stoplekto

Έρχεται το iPhone 7;

Published

on

Αν και το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus έχει μόνο μερικούς μήνες που κυκλοφόρησε στην αγορά, φήμες θέλουν την Apple να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο το επόμενο smartphone με την ονομασία -όπως λέγεται- iPhone 7, αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer.

 

Το νέο κινητό τηλέφωνο αναμένεται να έχει αρκετές ομοιότητες με τα προηγούμενα μοντέλα, ιδιαίτερα όσον αφορά την εξωτερική εμφάνισή του. Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη OLED, σαν αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στο Apple Watch, με τεχνολογία για την προστασία της επιφάνειας από γρατσουνιές.

 

Επίσης, πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, αυτή με οθόνη 4,7 ιντσών και μία ακόμα με μεγαλύτερη οθόνη 5,5 ιντσών και ότι η συσκευή θα διαθέτει κυρτή οθόνη, σαν αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge της Samsung.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Inquirer, το κινητό θα ενσωματώνει τη νέα ακυκλοφόρητη ακόμα έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας iOS 9, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στο συνέδριο WWDC της Apple τον Ιούνιο.

 

Όσον αφορά το εσωτερικό της συσκευής, εικάζεται ότι το επόμενο iPhone θα ενσωματώνει το τσιπ A9 της εταιρείας TSMC και 2GB μνήμη RAM.

 

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ωστόσο εικάζεται ότι η Apple ίσως προχωρήσει στη διάθεση του iPhone 7 τον Αύγουστο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply