Connect with us

Γ Εθνική

Έσβησε το όνειρο για το Χαϊδάρι, ήττα 2-1 από τον Ερμή Ζωνιανών

Published

on

Αν και προηγήθηκε στο σκορ, το Χαϊδάρι δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας που θα του έδινε την άνοδο, γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα εκτός έδρας από τον Ερμή Ζωνιανών με 2-1.

Έτσι έμεινε στους 10 βαθμούς και στην τέταρτη θέση, ενώ ο Ερμής με 13 βαθμούς τερμάτισε στην πρώτη θέση και πήρε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και είχαν κάποιες καλές στιγμές, με το σκορ να ανοίγει στο 29′ όταν ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Παληγεώργος με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 0-1. Η απάντηση του Ερμή ήρθε στο 32′ όταν ο Γκέκας με άπιαστη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1. Στο 40′ οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη ευκαιρία για γκολ, όταν ο Σηφακάκης σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου επικράτησε ένταση, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής του Ερμή Νίκος Καραδακης.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ερμής άγγιξε το γκολ, αλλά το πλασέ του Σηφακάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές σδτιγμές, όμως ο Ερμής ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 75′ κέρδισε πέναλτι, με τον Μπαμπουλάκη να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 2-1, που παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων έμεινε μέχρι το τέλος.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Ζάχος,  Γεμιστός, Ζερβός, Μπαμπουλάκης, Ρουμπάκης, Χριστοδούλου, Βελιβασάκης, Γκέκας (84′ Σαριδάκης), Κασαπάκης, Κουκούλης (90′ Σπαχής), Σηφακάκης.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Καλαματιανός, Τζανιδάκης (76′ Αντωνόπουλος), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Παληγεώργος, Κατσάρας, Μάκρας (84′ Γιαννακόπουλος), Αποστολόπουλος (76′ Καμπεράι), Γκρέμπι.